Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ




«Σαφάρι» σε Μελιγαλά, Νιοχώρι Ιθώμης, Σκάλα, Σιάμαρη, Μπάστα, Άρη και Καλαμάτα!


Μια «ντουζίνα» παίκτες, απέκτησε ο Αστέρας Βαλύρας, την φετινή μετεγγραφική περίοδο, καθώς δεκάδες αθλητές από την ευρύτερη περιοχή της Ιθώμης, αλλά και από την μεσσηνιακή πρωτεύουσα, εξέφρασαν στο πρόεδρο «Κωστάρα» και στον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκο Καρτερολιώτη, την επιθυμία να ενταχθούν στο ρόστερ του ιστορικού μας συλλόγου, όλοι τους αφιλοκερδώς (σ.σ. το οποίο αξίζει να τονισθεί) και να μη γίνονται παρεξηγήσεις με τους γηγενείς μας παίκτες, οι οποίοι και αυτοί ιδρώνουν και ματώνουν για την φανέλα και μόνο της λαοφιλούς μας ομάδας.
ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ…


Επίσης, όπως τόνισε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα μετά την έκδοση των νέων δελτίων, το νέο μεγάλο «αφεντικό» του Αστέρα και πρώην δήμαρχος Ιθώμης Κώστας Γεωργακόπουλος, φιλοσοφία του συλλόγου και των συνεργατών του είναι, όλα τα παιδιά να βλέπουν το άθλημα ως ψυχαγωγία, να αθλούνται σε ένα σύγχρονο γήπεδο όπως είναι το «μαρακανά του κάμπου» Βαλύρας, και η ομάδα από τούδε και στο εξής να επαναλειτουργήσει την ακαδημία. Επίσης, ο κ. Κωστάρας, πρόσθεσε ότι ο Αστέρας θα πρέπει να σταματήσει να ματώνει… οικονομικά, γιατί χρήματα δεν υπάρχουν και δεν περισσεύουν κάθε μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού, να δίνονται στους εκάστοτε λεγεωνάριους να κάνουν την αρπαχτή…κάθε καλοκαίρι, να φεύγουν την επόμενη χρονιά, και τα παιδιά από την Βαλύρα και από την γύρω περιοχή να μένουν στο ράφι και ο Αστέρας να φυτοζωεί, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.


ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ, ΦΩΤΑ, WC, ΚΕΡΚΙΔΑ…


Επίσης, οι άνθρωποι του Αστέρα σε συνεργασία με την Γ.Γ.Α την περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Μεσσήνης, (σ.σ. είναι ήδη ενήμεροι οι κ.κ. Στάθης Αναστασόπουλος, Τάσος Ηλιόπουλος, Θεόδωρος Σταυριανόπουλος και Άρης Σταθόπουλος), έχουν θέσει ως πρωταρχικό στόχο, την τοποθέτηση προβολέων, ώστε όλοι οι περισσότεροι αθλούμενοι να γυμνάζονται βραδινές ώρες, λίφτινγκ σε αποδυτήρια, WC, περιβάλλοντα χώρο και να τοποθετήσουν μια λυόμενη κερκίδα ώστε να εξυπηρετεί 500-1000 καθήμενους φιλάθλους.
60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ (!) ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ…


Από κει και πέρα, να αναφέρουμε ότι ο Αστέρας Βαλύρας, που συμπλήρωσε 60 χρόνια από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 1951 (σ.σ. υπάρχουν ήδη στο αρχείο που μας άφησε ένας εκ των ιδρυτών του ο αείμνηστος Ανδρέας Τσώνης και σχετικές φωτό με την ιστορική ομάδα του παρελθόντος), οι οποίες θα αναρτηθούν σύντομα στα νέα γραφεία της τέως Κοινότητας ΒΑΛΎΡΑΣ άνωθεν του δημοτικού μας Ιατρείου, που παραχώρησε ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος, μετά από ενέργειες της προηγούμενης διοίκησης και κύρια του προέδρου Κώστα Πανούση και των διοικούντων Ηλία Μακρή, Τάκη Καρύδη και Γιώργου Παναγόπουλου….
Παράλληλα, στο έμψυχο δυναμικό των κίτρινων ανήκουν και νεομετεγγραφέντες: Δημήτρης Σιάγκρης από Βαλύρα του (Απόλλωνα Πάτρας), Παντελής Στρατής από Βαλύρα (του Εθνικού Μελιγαλά) Γιώργος Τσαγκάρης από Βαλύρα του Ατρομήτου Πλατέος, Γιάννης Σαρρής βαλυραίος «γαμπρός» μας από Αναγέννηση, Ηλίας Φράγκος από Άρι του Πανθουριακού, Παύλος Πιερρόπουλος από Σκάλα του Εθνικού Μελιγαλά, Λεωνίδας Φρόνιμος από Σκάλα του Εθνικού Μελιγαλά, Τάσος Γεωργακόπουλος από Νιοχώρι Ιθώμης του Εθνικού Μελιγαλά, οι αδελφοί Γιάννης και Γιώργος Αριστομενόπουλος από του Σιάμαρι του Α.Σ. Ανδρούσας, Στάθης Γιαννακόπουλος της Δόξας και Στέλιος Ραπτέας του Α.Ο. Πατίστα. Ο τελευταίος, είχε αγωνισθεί και στο πρόσφατο ποδοσφαιρικό Τουρνουά της Αρσινόης Ιθώμης, όπου οι κιτρινόμαυροι του Αστέρα κατέλαβαν την 1η θέση και σήκωσαν την κούπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου