Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Βαλύρα:«ΦΙΛΙΚΑ» Ο ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2 ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ…

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας, έδωσε ο Αστέρας, το απόγευμα του Σαββάτου 17/9/2011 στο ανακαινισμένο γήπεδο του «μαρακανά κάμπου» Βαλύρας, με αντίπαλο το δυναμικό συγκρότημα του Βλαχόπουλου. Ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης Γιώργος Γεωργούσης, είχε στην διάθεσή του όλα τα αστέρια του παλιούς και νεομετεγγραφέντες, και η συνάντηση με την ομάδα του Μαγκλαβά, έληξε ισόπαλη (2-2), ενώ αποτέλεσε και μια καλή πρόβα τζενεράλε εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Μεσσηνίας. Επίσης, το ματς εξελίχθηκε σε αρκετές φάσεις δυνατό, αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν και μια υπέρμετρη σκληρότητα, μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος των γηπεδούχων.

Όσον αφορά την διακύμανση του σκορ, τα γκολ για τον Αστέρα πέτυχαν οι Κωστής Γιαννόπουλος στο 11ο λεπτό μετά από πάσα ακριβείας του Δημήτρη Σιάγκρη, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στον φετινό Αστέρα και Γιάννης Καρύδης στο 72ο λεπτό με φοβερό σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ για τους φιλοξενούμενους του Αργύρη Τσιγάρου, που εμφανίσθηκαν στις τάξεις τους με αρκετούς έμπειρους παίκτες των εθνικών κατηγοριών, σκόραραν οι Λάζαρης στο 44ο λεπτό και Τσιγάρος στο 66ο (σ.σ. που έχει επιφορτισθεί σε διπλό ρόλο-παίκτη-προπονητή).

ME TO ΔΕΞΙ…Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΣΤΟ ΚΤΕΛ 3-0 ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ...  

Δυο γκολ ο Ηλίας Μουρούσιας και «1» ο Νίκος Μακρυνιώτης! 

O ιστορικός Εθνικός Μελιγαλά, ξεκίνησε το Σάββατο με το δεξί, τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις, στο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α’ Μεσσηνίας, καθώς επικράτησε στη Καλαμάτα, σε ρυθμό ρελαντί στο δημοτικό γήπεδο του ΚΤΕΛ «Γιώργος Λουκαρέας», επί της Ομόνοιας με το ευρύ σκορ 0-3. Από κει και πέρα, δυο γκολ για τους «κυανόλευκους» (σ.σ. οι οποίοι προβάλλουν ως το μεγάλο φαβορί για την διεκδίκηση της ανόδου στην Δ’ Εθνική-καθώς ξεκίνησαν και οι εργασίες για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο στάδιο του Μελιγαλά) πέτυχε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Ηλίας Μουρούσιας, και ένα γκολ ο μόνιμος κανονιέρης και συνήθης «ύποπτος» της μελιγαλαίϊκης ομάδας Νίκος Μακρυνιώτης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…
Ομόνοια-Εθνικός γήπ. ΚΤΕΛ (0-3) (Ψηλοπαναγιώτης)
Αίαντας-Μεσσηνιακός Γ.Σ. γήπ. Στρατοπέδου (2-2) (Μπλάνας)
Α.Ο. Ασπροχώματος-Α.Ο. Κυπαρισσίας γήπ. Ε.Π.Σ.Μ. (0-2) (Αλεξέας)
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 
Την Κυριακή 18/9/2011 στις 5 το απόγευμα:Τέλλος Άγρας-Α.Ο. ΦΑΡΑΙ γήπ. Γαργαλιάνων (Κυριακόπουλος)
Απόλλων-ΠΑΟ Καλαμάτας γήπ. Στρατοπέδου (Γιαννόπουλος)
Αστέρας Αρφαρών-Α.Ε. Αβίας γήπ. Aρφαρών (Μπλάνας)
Α.Ο. Σπερχογείας-Ηρακλής Καλαμάτας γήπ. Σπερχογείας (Νίκας)
Ακρίτας Κορώνης-Ολυμπιακός Καλαμάτας γήπ. Μεθώνης (Τσεκούρας)
 ΧΡ.ΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου