Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΕΡΑ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7/9/2011 ΓΙΑ ΤΗΝ Γ’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ…

O Αστέρας Βαλύρας εκτός έδρας, κόντρα στον Α.Ο. Κυπαρισσίας, και ο επαναληπτικός στο "μαρακανά του κάμπου" την Κυριακή 5μ.μ.
Με τους αγώνες της Γ’ φάσης, συνεχίζεται την Τετάρτη 6/9/2011, το κύπελλο Μεσσηνίας, και αναλυτικά οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων και τα γήπεδα, που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις, έχουν ως εξής:
Την Τετάρτη στις 5.30 το απόγευμα
Ολυμπιακός Καλαμάτας-Πανθουριακός γήπ. «ΚΤΕΛ»
Α.Ο. Κυπαρισσίας-Αστέρας Βαλύρας γήπ. «αρκαδιάς»
Απόλλων-Ολυμπιακός Ανάληψης γήπ. «Π. Μπαχράμης»
Πάμισος-Αστέρας Αρφαρών γήπ. Μεσσήνης
Α.Ο. Σπερχογείας-Α.Ο. Διαβολιτσίου γήπ. Σπερχογείας
Μεσσηνιακός-Α.Ο. Ασπροχώματος γήπ. Μ.Γ.Σ.
Εράνη-ΠΑΟ Καλαμάτας γήπ. Φιλιατρών

Την Τετάρτη στις 8 το βράδυ
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ-Ηρακλής Καλαμάτας γήπ. του Ανατολικού Κέντρου»

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ...
Η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας, κυκλοφόρησε εισιτήρια διαρκείας, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Τρίτης εθνικής κατηγορίας, τα οποία κοστίζουν 100 ευρώ για την βόρεια και νότια κερκίδα, και 200 ευρώ για τις θέσεις των επισήμων, ενώ εκδόθηκαν και δωρεά εισιτήρια για αγόρια και κορίτσια έως 15 ετών.

ΣΥΝΕΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ-ΓΕΜ-ΑΟΚ’80…
Σε αίθουσα του κεντρικού καφέ της πόλης μας «Λούνα» του Πέρρι Παναγιωτακόπουλου, παρουσιάστηκε χθες, η απόφαση για συγχώνευση της Γυμναστικής Εταιρείας Μεσσηνίας και της Καλαμάτας ’80, σε ομάδα με στόχο την ανάπτυξη του καλαματιανού βόλεϊ των ανδρών.
Από κει και πέρα, «Καλαμάτα Βόλεϊ» είναι το νέο όνομα που αποφασίστηκε, και στην τεχνική ηγεσία, θα βρίσκεται ο έμπειρος Μεσσήνιος βολεϊμπολίστας Γιώργος Κουλιέρης, ενώ στην ακαδημία του συλλόγου θα εργασθούν οι γυμναστές Γωγή Σουρή, Αντώνης Κάτσος και Κώστας Κουτράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου