Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ ΣΤΟ Γ’ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΣΚΟΡΠΙΣΕ 5-1 ΤΗ ΝΙΚΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

4 γκολ ο «μπέγκαμ» της Ιθώμης, Κωστής Γιαννόπουλος
 και «1» , ο Πατρίκ Καίσαρης
ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Λουίς Ντουρά

Ο Αστέρας Βαλύρας, ήταν ο μεγάλος νικητής, και χειροκροτήθηκε από τους ένθερμους φίλους του, στον επαναληπτικό αγώνα, κόντρα στην Νίκη Φιλιατρών για το κύπελλο Μεσσηνίας, στην αναμέτρηση του Σαββάτου, που διεξήχθη στο «ανακαινισμένο μαρακανά» του κάμπου Βαλύρας. Οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθώμης, μπήκαν αρκετά φορτσάτοι από το ξεκίνημα του αγώνα, και πριν συμπληρωθεί το α΄ ημίχρονο, προηγήθηκαν με 3-0, ενώ είχαν και δυο φοβερά σουτ στην κάθετη δοκό της εστίας των φιλιατρινών, με τους Πατρίκ Καίσαρη στο 33ο και Παντελή Στρατή στο 84ο. Όσον αφορά, τον χορό των τερμάτων, «4» τέρματα πέτυχε ο φορμαρισμένος Κωστής Γιαννόπουλος στο 15ο, 40ο, 60ο, και 73ο ενώ ο Πατρίκ Καίσαρης σημείωσε το 2-0 στο 33ο λεπτό του α’ ημιχρόνου.
Απέτυχε στο πειθαρχικό έλεγχο ο διαιτητής Πλεμμενόπουλος, ενώ την άγουσα για τα αποδυτήρια (σ.σ. με 2η κίτρινη κάρτα) πήραν οι Γιάννης Καρύδης του Αστέρα και Μπακούρος της Νίκης Φιλιατρών. Ο πρώτος για σκληρό μαρκάρισμα και ο 2ος βλασφήμησε τα θεία…
Από τους κιτρινόμαυρους του Αστέρα δεν υπάρχουν υστερήσαντες, ενώ θα πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στους νεομετεγγραφέντες Σιάγκρη, Στρατή, Ραπτέα, Πιέρρο και Αριστομενόπουλο) οι οποίοι άφησαν θετικές εντυπώσεις, με την αγωνιστικότητα που έδειξαν, και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους φιλάθλους.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Γιώργος Γεωργούσης): Σωτήρης Καρτερολιώτης, Ηλίας Μπουρίκας, Παύλος Πιερρόπουλος, Στέλιος Ραπτέας, Γιάννης Καρύδης, Δημήτρης Σιάγκρης, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Γιάννης Κλειώτης (46λ.τ Χρήστος Βασιλόπουλος), Πατρίκ Καίσαρης (73ο Γιάννης Αριστομενόπουλος), Κωστής Γιαννόπουλος και Ντάιμον Μανιάτης.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΕΡΑΝΗ Η ΑΓΡΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
ΣΗΜ: Στο πλαίσιο, του γ’ γύρου του κυπέλλου Μεσσηνίας, που διοργανώνει η Ένωση, ο Αστέρας Βαλύρας, αφότου απέκλεισε την Νίκη Φιλιατρών, θα αντιμετωπίσει το νικητή της Κυριακής ανάμεσα στον Τέλλο Άγρα Γαργαλιάνων και τον Α.Ο. Κυπαρισσίας, ενώ το πρώτο ματς στη πόλη της αρκαδιάς είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 4-4…













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου