Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Σοβαρός τραυματισμός από Ι.Χ του ποδοσφαιριστή του Αστέρα, Γιώργου Γεωργακόπουλου

Οδηγός από την Ελληνοεκκλησιά τον χτύπησε με το Ι.Χ αυτοκίνητο του και τον εκτίναξε 30 μέτρα μακριά!!!
Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 
Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε πριν λίγη ώρα ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αστέρα Βαλύρας Γιώργος Κ.Γεωργακόπουλος(γιος του π.Δημάρχου Ιθώμης), ο οποίος ενώ βρίσκονταν πεζός πάνω στην διαχωριστική γραμμή της εθνικής οδού στο Ασπρόχωμα προσπαθώντας να περάσει απέναντι, δέχτηκε δυνατό χτύπημα από Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ν. Γ. από του Σιάμαρι, καθώς ο οδηγός σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε επικίνδυνες προσπεράσεις στο συγκεκριμένο σημείο.Το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό, όπως προκύπτει από τα ευρήματα και το γεγονός ότι ο τραυματισθείς βρέθηκε 30 μέτρα μακριά από από το σημείο του συμβάντος. 
Ο παθών βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με συντριπτικά κατάγματα στα πόδια κυρίως, ενώ έχει χτυπήσει και σε άλλα σημεία του σώματός του.Η εν γένει κατάσταση της υγείας του είναι καλή και βρίσκεται εκτός κινδύνου.Το πρωί αναμένεται να διακομιστεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας για άμεσο χειρουργείο και περαιτέρω εξετάσεις.
Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Αστέρα Βαλύρας και συμπατριώτη μας, Γιώργο Γεωργακόπουλο και σύντομα να επιστρέψει στα γήπεδα ακμαίος όπως πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου