Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΝΥΣΤΕΡΙ ΣΕ ΓΕΩΡΓΑΚΟ…

Επιτυχής η επέμβαση στο ΚΑΤ από τον διακεκριμένο Λαμπαιναίο
χειρουργό-ορθοπεδικό Παν. Μπαλντόπουλο…


Ο Βαλυραίος ΄"Scocco" Γιώργος Γεωργακόπουλος, όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά οι ένθερμοι φίλοι του Αστέρα Valiras, διακρίνεται στην (Foto) καθιστός στην κάτω σειρά, 2ος απο δεξιά στο ανακαινισμένο γήπεδο"μαρακανά κάμπου" Βαλύρας!!!




Σε  επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην ποδοκνημική, υποβλήθηκε σήμερα στο ΚΑΤ ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αστέρα Βαλύρας Γιώργος Γεωργακόπουλος, από τον διακεκριμένο Μεσσήνιο χειρουργό-ορθοπεδικό Παναγιώτη Μπαλντόπουλο (σ.σ. ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την γειτονική Λάμπαινα Ιθώμης.
Ο “κιτρινόμαυρος” παίκτης (γιος του π. Δημάρχου Ιθώμης Κωστάρα Γεωργακόπουλου ο οποίος μαζί με την σύζυγό του Ρούλα Τσαγκάρη και τα παιδιά τους, βρίσκονται συνεχώς δίπλα του στο κρεβάτι του πόνου ), είχε πέσει στις 17 του μήνα θύμα τροχαίου ατυχήματος ανήμερα του Αγιαντωνιού, ενώ βρίσκονταν πεζός το βράδυ στις (8.20μ.μ.), πάνω στην διαχωριστική γραμμή της εθνικής οδού Καλαμάτας-Τρίπολης στο Ασπρόχωμα προσπαθώντας να περάσει απέναντι, δέχτηκε δυνατό χτύπημα από Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ν. Γ. από του Σιάμαρι/Ανδρούσας, καθώς ο οδηγός σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε επικίνδυνες προσπεράσεις στο συγκεκριμένο σημείο. Το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό, όπως προκύπτει από τα ευρήματα και το γεγονός ότι ο τραυματισθείς βρέθηκε 30 μέτρα μακριά από το σημείο του συμβάντος. 
Οι διοικούντες, οι συμπαίκτες του και ο τεχνικός του Αστέρα Βαγγέλης Σκουρλέτης, εύχονται στο παίκτη μας ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει υγιής στο «μαρακανά του κάμπου» Βαλύρας και ακμαίος όπως πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου