Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Αστέρας Βαλύρας:Νίκη με 1-2 στο κλουβί… του Αστέρα Μικρομάνης με «εκτελεστή» τον Πατρίκ Καίσαρη!

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ
Φωτορεπορτάζ:Χρήστος Παπαγεωργίου
Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας τρίποντο, για τους «μαχητές» του Αστέρα Βαλύρας, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 16ης αγωνιστικής, στο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Β’ Μεσσηνίας. Αυτή την φορά, νέο «θύμα» τους (σ.σ. μετά το 1-2 επί της Νίκης Φιλιατρών το περασμένο Σάββατο), καθάρισαν το απόγευμα στο γήπεδο «κλουβί» της Μικρομάνης, και τον κυανόλευκο συνώνυμό τους Αστέρα με σκορ 1-2.

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟ… «Scocco»!
Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε, ότι εκτός από τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθώμης, κόντρα σε μια «καυτή» έδρα, όπως ήταν ο σημερινός τους αντίπαλος, αυτό που τόνωσε περισσότερο το ηθικό των παικτών μας από το ξεκίνημα του ματς, ήταν η παρουσία στο γήπεδο του συμπαίκτη τους Γιώργου Γεωργακόπουλου. Ο Βαλυραίος άσος, όπως είχαμε αναφέρει  στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, βρέθηκε καθηλωμένος στην ορθοπεδική κλινική του ΚΑΤ στην Αθήνα, από της 17 του μήνα, ανήμερα της εορτής του Αγίου Αντωνίου, όπου τραυματίσθηκε σοβαρά στην ποδοκνημική, σε τροχαίο δυστύχημα στο Ασπρόχωμα, όταν χτυπήθηκε πεζός από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο Γιώργαρος, ή “Scocco” όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά οι κιτρινόμαυροι φίλαθλοι της Ιθώμης, υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση την περασμένη Τρίτη το πρωί, από τον διακεκριμένο Λαμπαιναίο συμπατριώτη μας χειρουργό-ορθοπεδικό κ. Μπαλτόπουλο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΩΣΤΑΡΑ…
Η επέμβαση, όπως μας τόνισε ο πατέρας του άτυχου ποδοσφαιριστή, και νυν πρόεδρος του Αστέρα Κωστάρας Γεωργακόπουλος, στέφθηκε με επιτυχία, και σήμερα είναι πολύ χαρούμενος που ο γιός του πήρε εξιτήριο και βρέθηκε κοντά στους συμπαίκτες του, μετά απ’ αυτό το άτυχο συμβάν που τον ταλαιπώρησε, αλλά πρόσθεσε χαριτολογώντας, τέλος καλό όλα καλά,  ώστε να ακολουθήσει στη γενέτειρά μας το στάδιο της αποθεραπείας. Επίσης, το μεγάλο «αφεντικό» του Αστέρα πρόσθεσε, ότι θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια, όλους όσοι βοήθησαν να αποκατασταθεί η υγεία του Γιώργου, τους θεράποντες ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων Καλαμάτας και του ΚΑΤ, καθώς και τον εξαίρετο επιστήμονα χειρουργό-ορθοπεδικό κ. Παναγιώτη Μπαλντόπουλο που τον χειρούργησε επιτυχώς.

«ΕΚΤΕΛEΣΤΗΣ» Ο ΠAΤΡΙΚ ΚΑΙΣΑΡΗΣ…
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, το μάτς ανάμεσα στους δυο Αστέρες, είχε χιτσκοκικό φινάλε…καθώς οι κίτρινοι της Βαλύρας κέρδισαν το τρίποντο στην εκπνοή της αναμέτρησης. Από κει και πέρα, στο α’ μέρος ο Πατρίκ Καίσαρης άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση του α’ 30λεπτου, ενώ στο β’ ημίχρονο ο Αστέρας Βαλύρας είχε την ατυχία να συνεχίσει με «10» παίκτες, καθώς ο άρχοντας του αγώνα κ. Τουρλομούσης εφεύρε 2η κίτρινη κάρτα με αποδέκτη τον Παντελή Στρατή (σ.σ. με τον τεχνικό μας Βαγγέλη Σκουρλέτη να διαμαρτύρεται έντονα, ότι  ήταν πάρα πολύ αυστηρή η κόκκινη), αλλά οι παίκτες του όπως υπογράμμισε, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, παρότι ισοφαρίστηκαν, έδειξαν υπέρμετρη αγωνιστικότητα, και με κορυφαίο παίκτη του γηπέδου τον δυναμικό  μεσοαμυντικό άσο Τζόνι Καρύδη, «εκτελεστή» όπως προαναφέραμε τον Πατρίκ Καίσαρη στο 32ο και 89ο λεπτό και σε μεγάλη μέρα τους Ραπτέα, Δημήτρη Σιάγκρη και Τάσο Ζαμπάρα, χωρίς να υστερήσει κανείς από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους πέτυχαν το 1-2 που πανηγυρίστηκε έξαλλα. Παράλληλα, το τελικό σφύριγμα της λήξης, τους βρήκε όλους πανευτυχείς, και να αφιερώνουν τη νίκη τους στο Γιώργαρο που βρέθηκε κοντά τους στην πρώτη έξοδό του από το ΚΑΤ.

ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΡΤΕΡΟΛΙΩΤΗ…
Στο μεταξύ, θετική για μια ακόμη αγωνιστική (είχε συμβάλει τα μέγιστα και στη νίκη μέσα στη Νίκη/Φιλιατρών με το χρυσό γκολ-ποίημα του Κωστή Γιαννόπουλου) ήταν η παρουσία κάτω από τα γκολπόστ του 18χρονου βαλυραίου πορτιέρο Σωτήρη Καρτερολιώτη ο οποίος σε αρκετές φάσεις «κατέβασε τα ρολά», όπου καταχειροκροτήθηκε από τους δεκάδες ένθερμους φίλους του Αστέρα που είχαν εκδράμει στη Μικρομάνη, αλλά απέσπασε τα εύσημα και από τους συμπαίκτες του, τον προπονητή του κ. Σκουρλέτη, αλλά και από το πρόεδρό μας Κωστάρα Γεωργακόπουλο, που είχε γίνει το τελευταίο διάστημα «πιλότος» Niki Λάουντα, να ανεβοκατεβαίνει σε δυο ώρες από την Βαλύρα στο ΚΑΤ, ώστε να βρίσκεται κοντά στο Γιώργο και στη σύζυγό του Ρούλα Τσαγκάρη που ήταν πάντα δίπλα στο πλευρό του γιου τους στο κρεβάτι του πόνου, στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΜΑΝΕΣΙ…
Το προσεχές Σάββατο ο Αστέρας στις 3 το απόγευμα θα φιλοξενήσει στο «μαρακανά του κάμπου» Βαλύρας τον Α.Σ Μάνεσι και ο αθόρυβος κόουτς μας (σ.σ. η αλεπού κατά πολλούς των μεσσηνιακών γηπέδων» Βαγγέλης Σκουρλέτης), στα πλάνα που καταρτίζει δεν θα υπολογίζει τους τιμωρημένους Μήτσο Δημητρακόπουλο (επανέρχεται στον αγώνα της χρονιάς με τον Πανιώνιο Καλαμάτας), Παντελή Στρατή που αποβλήθηκε σήμερα, καθώς και ο στρατευμένος Ηλίας Μπουρίκας που παρουσιάζεται την προσεχή Τετάρτη για να υπηρετήσει την θητεία του. Ευχάριστη νότα αποτελεί η επάνοδος του έμπειρου μεσοαμυντικού Κρίς Βασιλόπουλου που απουσίαζε λόγω επαγγελματικών ασχολιών, και ο αρχηγός Γιάννης Κλειώτης που τον ταλαιπώρησε όλη την εβδομάδα ο ιός της γαστρεντερίτιδας που κτύπησε και τον προπονητή της ομάδας μας παραμονή του αγώνα με την Μικρομάνη. Μετά το Μάνεσι ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Πλατύ και στη συνέχεια ο Αστέρας θα αναμετρηθεί με τον Α.Σ. Ανδρούσας στην έδρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου