Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΑΡΣΙΝΟΗ:ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΙΘΩΜΗΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ

Μπροστά σε 500 φιλάθλους οι «πρωταθλητές» επικράτησαν στο μεγάλο τελικό επί
της «Τίγρης» Ελληνοεκκλησιάς με 4-1, και
στις ακαδημίες νίκησαν Μεσσήνη και Βουρνάζι!


Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, με πρωτόγνωρη επιτυχία, από πλευράς συμμετοχή κόσμου, με την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στις 8 το βράδυ, το 4ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά στην Αρσινόη/Ιθώμης με αντιπάλους τις αντιπροσωπευτικές ομάδες του Αστέρα Βαλύρας και την «Τίγρη» Ελληνοεκκλησιάς (4-1), όπου παρακολούθησαν πάνω 500 φίλαθλοι από τα γειτονικά χωριά της Ιθώμης, καθώς και ποδοσφαιριστές και παράγοντες των 25 ομάδων που έδωσαν το παρών στο φετινή διοργάνωση που τείνει να καθιερωθεί.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Νικητής βγήκε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»
Από κει και πέρα, ο Σιμιζαίος πρόεδρος του Οικουμενικού Ελληνισμού Σταύρος Πανουσόπουλος και "ψυχή" της διοργάνωσης, ο οποίος παρακολούθησε ανελλιπώς όλους τους αγώνες του 4ου Τουρνουά Αρσινόης στην Ιθώμη, σε δηλώσεις του στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα www।notosspor।blogspot।com επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι οι δυο ομάδες που έπαιξαν στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου, αγωνίσθηκαν σε αθλητικά πλαίσια, και με την αγωνιστικότητα που έδειξαν, ικανοποίησαν το φίλαθλο κόσμο που παραβρέθηκε στην αθλητική γιορτή, και νικητής βγήκε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας
ΗΛΙΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
Επίσης, ο σεμνός Ιθωμίτης γεωπόνος και διοικητικός ποδοσφαιρικός παράγοντας, Ηλίας Μακρής υπογράμμισε ότι τον εξέπληξε ευχάριστα, εκτός από τον Αστέρα που σήκωσε δίκαια την κούπα στην πλατεία της Αρσινόης, ο «Ατρόμητος» και η «Τίγρης», καθώς τα χωριά τους, τόσο του Σιάμαρη όσο και του Σιμίζα δεν μετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας…και θα μπορούσαν κάλλιστα με τα αξιόλογα σύνολα που παρουσίασαν, να σταθούν με αξιώσεις, η κάποιοι παίκτες τους να επανδρώσουν τα μεγάλα ποδοσφαιρικά σωματεία του νέου μας καλλικρατικού δήμου της Μεσσήνης, όπως ο Πάμισος, ο Απόλλωνας Πεταλιδίου, ο Α.Σ. Ανδρούσας, ο Πανευαϊκός και ο Αστέρας Βαλύρας!!!

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ… Επίσης, το τελικό του Σαββάτου ανάμεσα στον Αστέρα Βαλύρας και την «Τίγρη» Ελληνοεκκλησιάς 4-1, στο πλαίσιο του 4ου Τουρνουά της Αρσινόης/Ιθώμης, παρακολούθησαν οι Σταύρος Πανουσόπουλος (σ.σ. "ψυχή" των φετινών αθλητικών εκδηλώσεων και πρόεδρος του Οικουμενικού Ελληνισμού), Κώστας Γεωργακόπουλος πρώην δήμαρχος Ιθώμης ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα και την προεδρία του Αστέρα Βαλύρας, ο Ιθωμίτης αντιδήμαρχος Γιώργος Δαβίλας, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Καρτερολιώτης και στενός συνεργάτης του Κωστάρα στα διοικητικά των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης, οι διοικήσεις των 25 ομάδων (σ.σ. με εξαίρεση τον Α.Ο. Σκάλας που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για δήθεν αποκλεισμό του…)
ΣΚΟΡΕΡ… Για την ιστορία ν’ αναφέρουμε ότι στο μεγάλο τελικό που αναδείχθηκε νικητής ο Αστέρας Βαλύρας, και στέφθηκε δίκαια κυπελλούχος Ιθώμης, σκόραραν οι Γιάννης Καρύδης (2), Κωστής Γιαννόπουλος (1) και Γιάννης Ραπτέας (1), ενώ ο γκολκίπερ Sotis Καρτερολιώτης, όσες φορές χρειάσθηκε να επέμβει κατέβασε τα ρολλά!!! Στην κατηγορία των Παίδων πρωταθλήτρια ομάδα στέφθηκε η ακαδημία του Παμίσου Μεσσήνης και στα Τζούνιορ επικράτησε το Βουρνάζι!
Χρήστος Αλέζαγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου