Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Αστέρας Βαλύρας:Αποφεύχθηκε η λύση Πρωτοδικείου - Πρόεδρος ο Κωστάρας

NEA ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!
Τα χαμόγελα επέστρεψαν στους ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ φίλους του Αστέρα Βαλύρας στην Ελλάδα και στην διασπορά…καθώς η κιτρινόμαυρη ομάδα ξεπέρασε την διοικητική κρίση και την λύση πρωτοδικείου και απέκτησε νέο ισχυρό διοικητικό συμβούλιο. Με πρωτεργάτη τον πρώην δήμαρχο Ιθώμης Κώστα Γεωργακόπουλο (σ.σ. ο οποίος είχε διατελέσει και παλιότερα στην προεδρία του Αστέρα, αλλά και επί δημαρχοντίας του με την συμβουλή των βαλυραίων γεωπόνων Ηλία Αρ. Μακρή και Νίκου Τ.Καρύδη) τοποθετήθηκε ο φυσικός χλοοτάπητας στο «μαρακανά του κάμπου» όπου είναι και η έδρα του Αστέρα, και τους στενούς συνεργάτες του Νίκο Καρτερολιώτη, Γιώργο Φωτεινό, Σταύρο Μπάκα, Σταύρο και Δημήτρη Μπατάλια, Μάριο Κλειώτη, Τάκη Περιβολάρη, Τάκη Γιαννόπουλο κ.α.) το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα στην πρώτη του συνεδρίαση σε αίθουσα του δημαρχείου Ιθώμης. Την επομένη, ο σύλλογος συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και με παράβολο των 150ευρώ δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Μεσσηνίας, αλλά και στο κύπελλο Μεσσηνίας.

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΓΡΑΦΕΙΑ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ…
Όσον αφορά την μετεγγραφική ενίσχυση, σύμφωνα με δηλώσεις του νέου προέδρου Κωστή Γεωργακόπουλου και του γενικού αρχηγού Νίκου Καρτερολιώτη στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ο Αστέρας θα στηριχθεί από τούδε και στο εξής σε παίκτες κύρια από την Βαλύρα και τα «σπλάχνα» της, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ιθώμης (Λάμπαινα, Αριστοδήμειο, Αρσινόη, Σιάμαρη, Κλίμα, Τρίκορφο, Σκάλα, Μπάστα κ.α.), ενώ θα υπάρξουν και 3-4 μετεγγραφικές προσθήκες σε παίκτες που θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς με καλλημένα όμως τα οδοιπορικά έξοδά τους...

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΔΗΜ. ΣΙΑΓΚΡΗΣ…
Την πρώτη του εσωτερική μετεγγραφή, πραγματοποίησε σήμερα ο Αστέρας, καθώς επέστρεψε στο ρόστερ του κιτρινόμαυρου συλλόγου μας ο Δημήτρη Σιάγκρης, ο οποίος λόγω των σπουδών του στη Πάτρα (φοίτησε σε Σχολή Φυσιοθεραπείας και τις προσεχείς ημέρες ξεκινάει την πρακτική του στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας) είχε δοθεί «δανεικός» σε σωματείο της ΕΠΣ Αχαΐας. Αύριο θα εκδοθεί το δελτίο του και θα συμμετάσχει κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου και στο κύπελλο Μεσσηνίας…Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Μητσάρας αποτελεί το χαϊδεμένο παιδί των φανατικών οπαδών μας και ένα από τα καλύτερα παιδιά που ανέδειξε ο σύλλογος της Βαλύρας τόσο σε ποδοσφαιρική αξία όσο και σε ήθος. Παράλληλα, θα αποτελέσει και τον ακρογωνιαίο λίθο στην μεσαία γραμμή του Αστέρα μαζί με τους έμπειρους άσους μας Τάκη Οικονόμου, Ντάιμον Μανιάτη, Γιάννη Κλειώτη και Γιώργο Γεωργακόπουλο «Scocco».

ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ…
Μετά την παραχώρηση από το Δήμο Μεσσήνης των γραφείων της τέως Κοινότητας Βαλύρας στο σωματείο του Αστέρα, οι δυο γραμματείς του συλλόγου Γιώργος Φωτεινός και Δημήτρης Μπατάλιας επιφορτίστηκαν με το λίφτινγκ των νέων γραφείων και μέσα στον Αύγουστο θα έχουν ολοκληρωθεί, ώστε με την τελετή των εγκαινίων θα γίνει και η παρουσίαση των καρτών διαρκείας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο. Από κει και πέρα, έφορος στα αποδυτήρια ορίσθηκε ο Τάκης Γιαννόπουλος, ενώ γενικός «κλειδοκράτορας» με εντολή του μεγάλου «αφεντικού» στο μαρακανά του κάμπου ανέλαβε ο «κίτρινος» Μάριος Κλειώτης στον οποίο είχαν αφαιρεθεί κάποιες αρμοδιότητες από την προηγούμενη διοίκηση…

ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ…
Εξάλλου, φιλοσοφία του προέδρου Κωστάρα, των συνεργατών του στη νυν διοίκηση, μελών της απερχόμενης όπως ο βετεράνος άσος Τάκης Καρύδης, και ο γεωπόνος Ηλίας Μακρής, αλλά και έμπειρων παικτών μας όπως οι Γιάννης Κλειώτης, Τάκης Οικονόμου, Στέλιος Μακρής, Μήτσος Δημητρακόπουλος, Θανάσης Λύρας, Στηβ Λινάρδος, Αργύρης Δαβίλας, Κώστας Χριστόπουλος, Πατρίκ Καίσαρης κ.α. είναι να φτιαχτεί και να ξαναλειτουργήσει η ακαδημία του Αστέρα ώστε να αγκαλιάσει όλους όσοι από τους λιλιπούτειους άσους της Ιθώμης, θελήσουν να ασχοληθούν με την στρογγυλή θεά και να γυμναστούν σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Νοτίου Ελλάδος.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ
Πρόεδρος: Κώστας (Κωστάρας) Γεωργακόπουλος
Αντ/δρος: Σταύρος Μπάκας
Γεν. Γραμματέας: Γιώργος Φωτεινός
Ταμίας: Σταύρος Μπατάλιας
Ειδικός Γραμματέας: Δημήτρης Μπατάλιας
Γεν. Αρχηγός: Νίκος Καρτερολιώτης
Έφορος αποδυτηρίων: Τάκης Γιαννόπουλος
Έφορος Γηπέδου «μαρακανά κάμπου»: Μάριος Κλειώτης
Μέλος: Τάκης Περιβολάρης

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΙΚΑ
Τις ποιο θερμές ευχές μας από όλη της αθλητική οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας για γρήγορη ανάρρωση στο επίτιμο πρόεδρο του Αστέρα Γιάννη Μπουρίκα, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο κρεβάτι του πόνου, καθώς αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα υγείας!!!

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ
Όσον αφορά το νευραλγικό πόστο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας, το πρώτο λόγο έχει ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Γεωργούση...

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Υ.Γ. Απευθύνομαι σε όλους όσοι από τους φίλους του ιστορικού μας συλλόγου θέλουν οιονδήποτε πληροφορία από τον Αστέρα Βαλύρας να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του αθλητικογράφου μας mailto:Xris.papag@gmail।com">Xris.papag@gmail।com> η στα τηλ. 2724071055 Βαλύρα, εργάσιμες ώρες στην ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4 Fm , Τηλέφωνο - fax 2721095301 και κινητό 6975884384 .

4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΙΝΟΗ…
Για 4η χρονιά θα διεξαχθεί και φέτος, ποδοσφαιρικό Τουρνουά στην Αρσινόη, που βρίσκεται δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης. Η διοργάνωση θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί στις 15 Αυγούστου, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις:
Στις 6.30 το απόγευμα Βουλκάνος-Αστέρας Βαλύρας
Στις 7.45 το απόγευμα: Πάμισος Μεσσήνης-Αρσινόη
Και στις 9 το βράδυ: Απόλλων Πεταλιδίου-Καλογερόραχη
ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ beash soccer KAΛΑΜΑΤΑ…
Μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα φιλοξενήσει η Καλαμάτα τις προσεχείς ημέρες και συγκεκριμένα την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος beash soccer, ενώ την Κυριακή η εθνική μας ομάδα beash soccer θα αντιμετωπίσει επίλεκτη ομάδα βραζιλιάνων παικτών, ενώ το υπερθέαμα θα καλύψουν και όμορφες τσιρλίντερς και όσοι πιστοί προσέλθετε!!!
ΧΡ.ΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου