Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

O KΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ...

«Φιλικά» την Πέμπτη με τον Ίκαρο Καλαμάτας στο γήπεδο του ΚΤΕΛ στις 09:00 το βράδυ !!!
Τη πρώτη τους προπόνηση, μετά την εορτή των Χριστουγέννων, πραγματοποίησαν την Τρίτη το απόγευμα στο γήπεδο χαλί του «μαρακανά του κάμπου» οι παίκτες του Αστέρα Βαλύρας, με τις οδηγίες του νέου γυμναστή Κώστα Λαμπρόπουλου. Ο καλαματιανός κόουτς, αντικατέστησε πρόσφατα τον Μιχάλη Νικητόπουλο μετά το φιλικό «διαζύγιο» του τελευταίου, καθώς είχε χάσει τον έλεγχο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ήδη τα αποδυτήρια των κίτρινων μύριζαν μπαρούτι…και μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα με (Αρφαρά, Μάνεσι και Μικρομάνη) είχαν ξεκινήσει προστριβές μεταξύ των παικτών. Από κει και πέρα, ο πρόεδρος των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης Κώστας Πανούσης που είχε την εξουσιοδότηση των συνεργατών του, ήρθε σε επαφή με τον έμπειρο καλαματιανό τεχνικό (σ.σ. υπηρετεί και ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο Μελιγαλά) και αφού συμφώνησαν σε όλα, θα καθίσει στο πάγκο μέχρι το τέλος της περιόδου. Επίσης, εάν όλα έλθουν κατ’ ευχήν ο κ. Λαμπρόπουλος, θα συνεχίσει την συνεργασία με την ιστορική μας ομάδα και τη νέα χρονιά.
ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟ…
Στο μεταξύ, ο νέος κόουτς μετά το τέλος της προπόνησης, σε δηλώσεις του στην ηλεκτρονική μας εφημερίδας «επισήμανε μεταξύ άλλων ότι έμεινε κατενθουσιασμένος από τις γηπεδικές συνθήκες που συνάντησε στην έδρα του Αστέρα και εξέφρασε την έκπληξή του, πως η ομάδα της Ιθώμης με τέτοιο έμψυχο υλικό, που θα το ζήλευαν ακόμη και ομάδες της Α’ Μεσσηνίας και της Δ’ Εθνικής να βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β' τοπικού..."Ζήτησε από όλα τα παιδιά, να δείξουν ανάλογο ενδιαφέρον στις προπονήσεις, και στο τέλος της περιόδου από κοινού θα κάνουν τον απολογισμό τους. Επίσης, και ο ίδιος ευχαριστεί τους διοικούντες τον Αστέρα, για την πρόταση που του έκαναν ώστε ν’ αναλάβει τις τύχες μιας από τις ποιο ιστορικές ομάδες της Μεσσηνίας.
ΦΙΛΙΚΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΙΚΑΡΟ KΑΛΑΜΑΤΑΣ
(Πέμπτη 09:00 μ.μ.)
Παράλληλα, την προσεχή Πέμπτη ο κ. Λαμπρόπουλος θα έχει την ευκαιρία, να «τσεκάρει» το έμψυχο δυναμικό, στο φιλικό τεστ με τον Ίκαρο Καλαμάτας, που έχει προγραμματίσει να γίνει στις 9 το βράδυ στο δημοτικό γήπεδο του ΚΤΕΛ «Γ. Λουκαρέας. Εξάλλου, η φιλική συνάντηση με το συγκρότημα των Γιαννιτσανίκων, θα αποτελέσει και μια καλή πρόβα τζενεράλε, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος, κόντρα στον φιλόδοξο Παναθηναϊκό Καλαμάτας στις 9 Ιανουαρίου του νέου χρόνου.
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ…
Η διοίκηση του Αστέρα Βαλύρας, στο πλαίσιο οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, εξέδωσε ημερολόγια, τα οποία οι φίλοι της ομάδας, μπορούν να προμηθεύονται από τους ανθρώπους της διοίκησης, καθώς δεν υπάρχουν άλλοι πόροι ώστε οι κιτρινόμαυροι της Ιθώμης να εξακολουθήσουν να λάμπουν και να συνεχίσουν να αγωνίζονται ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας. Τέλος, οι άνθρωποι του δήμου και ο δήμαρχος Κώστας Γεωργακόπουλος, καλό θα είναι να συνεχίσουν την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα, να απομακρυνθούν τάχιστα οι μπαλέτες και τα άχρηστα υλικά που βρίσκονται περιμετρικά του δημοτικού γηπέδου, και να φτιαχτεί η σκεπή των αποδυτηρίων καθώς τα γνωστά-άγνωστα κλεφτρόνια που κτύπησαν πρόσφατα έχουν αφαιρέσει τα κεραμίδια και η σκεπή στα γραφεία των διαιτητών μπάζει νερά…
Χρ. ΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου