Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Στην Ανδρούσα ο Αστέρας Βαλύρας υπό τα βλέμματα… του Γιάννη Κομνηνού έχασε από τη Μικρομάνη με 0-1 ενώ είχε 2 δοκάρια!
Στο ουδέτερο γήπεδο της Ανδρούσας, που χρησιμοποιεί ως έδρα του από την αρχή της περιόδου ο Αστέρας Βαλύρας έγινε η έκπληξη της αγωνιστικής, καθώς οι κιτρινόμαυροι της Ιθώμης γνώρισαν την ήττα από το δυναμικό συγκρότημα της Μικρομάνης με 0-1. Στο αγωνιστικό μέρος επαληθεύτηκε για μια ακόμη φορά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που αναφέρει πολλάκις ότι εάν δεν βάζεις γκολ δέχεσαι…Έτσι το τελικό σκορ αδικεί τους τυπικά γηπεδούχους καθώς έχασαν σωρεία ευκαιριών απ΄αυτές που δεν χάνονται, είχαν δυο δοκάρια με τους Κωστή Γιαννόπουλο και Πάτρικ Καίσαρη, ενώ τους ακυρώθηκε και ένα πεντακάθαρο γκολ το οποίο θα μετρούσε ακόμη και ο πρόεδρος της Μικρομάνης. Επίσης, την κυριακάτικη πρωινή αναμέτρηση παρακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής του Πάμισου και υπεύθυνος των ακαδημιών Γιάννης Κομνηνός, ο οποίος «τσέκαρε» τους νεαρούς Μπουρίκα και Πολιχρόνι.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ…
Στο μεταξύ, στην αναμέτρηση βρέθηκε και ο φίλαθλος δήμαρχος Ιθώμης Κώστας Γεωργακόπουλος, ο οποίος διαβεβαίωσε τους παίκτες του Αστέρα Βαλύρας ότι θα πρέπει να δείξουν ανάλογη αγωνιστικότητα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στα τέλη Γενάρη θα επιστρέψουν στη φυσική τους έδρα στο «μαρακανά του κάμπου» Βαλύρας, καθώς ευελπιστεί ότι θα έχουν ολοκληρωθεί και τα έργα με την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα.

ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ…
Σε αυτή τη μεγάλη οικονομική κρίση που διανύουμε, θα πρέπει και στην αθλητική οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας, παίκτες-διοικούντες και τεχνική ηγεσία να ρίξουν νερό στο κρασί τους…και εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και την επιστροφή τους σε ένα γήπεδο στολίδι, να δώσουν τέρμα στις μουρμούρες που ταλανίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Βέβαια σε όλα αυτά θα ήθελα να εξαιρέσω και συνάμα να συγχαρώ δημόσια τον επιχειρηματία πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Πανούση και τους συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο (σ.σ. Ηλία Μακρή, Τάκη Καρύδη ,Παναγιώτη Χαντζή, τον ακούραστο έφορο Μάριο Κλειώτη) κ.α. που κρατάνε όρθια την μοναδική ομάδα της Ιθώμης και παρά τις αντιξοότητες να φιγουράρει στην πρώτη 5άδα του βαθμολογικού πίνακα, όταν πόλεις της Μεσσηνίας τετραπλάσιες σε πληθυσμό από τη Βαλύρα (σ.σ. βλέπε Χώρα) δεν κατεβάζει καν την ομάδα στο πρωτάθλημα. Εξάλλου, στη συνέχεια του πρωταθλήματος δεν περισσεύει κανείς, ΟΛΟΙ να κληθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες και κάποια μικρά παιδιά που έχουν αποστασιοποιηθεί για διάφορους λόγους… Διαβάστε περισσότερα για όλα τα σπορ >>> Συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου