Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ...

TETAΡΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 ΣΤΙΣ (9 μ.μ.)
Νέα Γενική Συνέλευση στα γραφεία του συλλόγου ο «Θάμυρις»
για να αποφευχθεί η λύση Πρωτοδικείου Καλαμάτας!
Την προσεχή Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011 και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του πολιτιστικού μας συλλόγου "ο Θάμυρις" η Επαναληπτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ''Αστέρας Βαλύρας'', για την απελθούσα ποδοσφαιρική περίοδο. Κατόπιν θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο 2011-2013. Η παρουσία όλων των μελών, καθώς και των φιλάθλων της «κιτρινόμαυρης» ομάδας είναι απαραίτητη, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα ισχυρό Δ.Σ που θα οδηγήσει τον Αστέρα σε νέες επιτυχίες. Από κει και πέρα, η συνέλευση που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή το βράδυ στην αίθουσα του Θάμυρι, αναβλήθηκε λόγω της ετήσιας γιορτής του Συλλόγου Γυναικών στη πλατεία της Βαλύρας, και αποφασίσθηκε από τους νυν διοικούντες και τον πρόεδρο Κώστα Πανούση να υπάρξει καλύτερη ενημέρωση.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑΚΗ ΚΑΡΥΔΗ...
Επίσης, όπως τόνισε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα φανερά προβληματισμένος, ο διοικητικός παράγοντας και βετεράνος άσος του συλλόγου Τάκης Καρύδης, η λύση του Πρωτοδικείου Καλαμάτας θα πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία…ώστε την Τετάρτη 27/7/2011 στις 9 το βράδυ, η ανταπόκριση των μελών, των παλιών ποδοσφαιριστών που έχουν ματώσει τη φανέλα του ιστορικού μας συλλόγου, και των ένθερμων φίλων του Αστέρα, να είναι η μαζική, ώστε να υπάρξει απαρτία και να εκλεγεί το καινούργιο συμβούλιο…
Foto-Reportaz:Bill G. Fidas

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

SOS για τον ιστορικό Αστέρα Βαλύρας...

Άκαρπη απέβη και η δεύτερη απόπειρα για την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία του συλλόγου ο «Θάμυρις»,προκειμένου να αναδειχθεί κυρίως,νέα διοίκηση στον Α.Π.Σ Αστέρας Βαλύρας.Έτσι βάσει του καταστατικού,ορίστηκε νέα συνάντηση για την προσεχή Κυριακή 24 Ιουλίου και ώρα 21:00,στον ίδιο χώρο.Εαν αποτύχει κι' αυτή η απόπειρα,τότε οδηγούμαστε στη λύση του Πρωτοδικείου Καλαμάτας,που θα σημάνει και το τέλος για την ιστορική μας ομάδα.Θα είναι μεγάλο κρίμα να συμβεί ένα τέτοιο καταστροφικό ενδεχόμενο,για αυτό θα πρέπει να δώσουμε όλοι το ''παρόν'' στην ύστατη αυτή προσπάθεια.
Βασίλης Γ.Φειδάς 

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Επαναληπτικές εκλογές στον Αστέρα Βαλύρας...

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ (9μ.μ.)
Νέα Γενική Συνέλευση στα γραφεία του συλλόγου ο «Θάμυρις»
 για να αποφευχθεί η λύση Πρωτοδικείου Καλαμάτας!

Την προσεχή Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011 και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του πολιτιστικού μας συλλόγου "ο Θάμυρις" η Επαναληπτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ''Αστέρας Βαλύρας'', για την απελθούσα ποδοσφαιρική περίοδο. Κατόπιν θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο 2011-2013. Η παρουσία όλων των μελών, καθώς και των φιλάθλων της «κιτρινόμαυρης» ομάδας είναι απαραίτητη, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα ισχυρό Δ.Σ που θα οδηγήσει τον Αστέρα σε νέες επιτυχίες. Από κει και πέρα, η συνέλευση που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή το βράδυ στην αίθουσα του Θάμυρι, αναβλήθηκε όπως συνήθως, καθώς δεν είχε την απαιτούμενη απαρτία, και αποφασίσθηκε από τους νυν διοικούντες και τον πρόεδρο Κώστα Πανούση να υπάρξει καλύτερη ενημέρωση.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑΚΗ ΚΑΡΥΔΗ...

Επίσης, όπως τόνισε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα φανερά προβληματισμένος, ο διοικητικός παράγοντας και βετεράνος άσος του συλλόγου Τάκης Καρύδης, η λύση του πρωτοδικείου Καλαμάτας θα πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία…ώστε την Πέμπτη το βράδυ, η ανταπόκριση των μελών και των φίλων του Αστέρα να είναι η μαζική, να υπάρξει απαρτία και να εκλεγεί το καινούργιο συμβούλιο…
Foto Reportaz:Bill G. Fidas

Βαλύρα:Κερκίδα στο 'Μαρακανά'' του Μεσσηνιακού κάμπου!!!

Έχουμε επισημάνει πολλάκις, από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ότι ήδη το δημοτικό γήπεδο Βαλύρας, άρχισε το 2011 και αλλάζει όψη σιγά-σιγά, μετά την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα, και την συντήρησή του από τους δυο Ιθωμίτες γεωπόνους Ηλία Μακρή και Νίκο Καρύδη. Απομένει, να κατασκευασθεί στη νότια πλευρά του γηπέδου μια κερκίδα, ώστε να εξυπηρετεί τουλάχιστον 500 καθήμενους φιλάθλους, να τοποθετηθούν προβολείς για την διεξαγωγή νυχτερινών αγώνων, να φτιαχτούν νέα αποδυτήρια, γραφεία, WC, και να γίνει σχετικό λίφτινγκ στον περιβάλλοντα χώρο του αθλητικού κέντρου. Παράλληλα, οι δημοτικοί δρόμοι που οδηγούν στο «μαρακανά του κάμπου» (σ.σ. Μαρινόπουλου, Ψύχαλου-Κλειώτη-Βαλτοκλησιά και η οδός των Ρομάν…) πολλοί από τους οποίους παραμένουν ακόμη χωμάτινοι, θα πρέπει να ασφαλτοστρωθούν. Ακόμη, να μπει και τάξη στην περιοχή (σ.σ. έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τάσος Ηλιόπουλος) που αποτελεί τα τελευταία χρόνια τη χειρότερη δυσφήμηση για όλους όσοι το επισκέπτονται… ενώ έχουν υποβαθμιστεί και δεκάδες γειτονικά οικόπεδα, καθώς αρκετοί ιδιοκτήτες πέταξαν τα χρήματα τους στο βρόντο, αφού η σημερινή τους αξία τους είναι ευτελή!!!
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ…

Στην βελτίωση των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου της Βαλύρας, μπορεί να συμβάλει η ΓΓΑ, ο ΟΠΑΠ, το υπουργείο Πολιτισμού με την γενική γραμματέα του Λίνα Μενδώνη, οι κυβερνητικοί βουλευτές (Δημήτρης Κουσελάς, Νάντια Γιαννακοπούλου, Οδυσσέας Βουδούρης), ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και αρχηγός της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, ο τ. υφυπουργός εθνικής άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, (σ.σ. έλκει την καταγωγή του από την Ελληνοεκκλησιά) οι οποίοι τιμούν πάντα με την παρουσία τους τα «Βαλύρεια» ο συμπατριώτης μας μητροπολίτης Μονεμβασίας κ. Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος Σπηλιώτης, η Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Άρης Σταθόπουλος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεόδωρος Σταυριανόπουλος ο οποίος κατάγεται από την Βαλύρα, ο οραματιστής των Ιθωμαίων Γιάννης Ε. Λινάρδος, ο ιστοριοδίφης Γιάννης Δ. Λύρας, ο μεσσήνιος πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου Γιώργος Ψύχαλος, ο καθηγητής Αθανάσιος Στ. Μπόβης που έχει βοηθήσει τα μέγιστα για δυο δεκαετίες και πλέον στα πολιτιστικά δρώμενα της Ιθώμης, ο νυν πρόεδρος του Θάμυρι Μανώλης Ραγκούσης, αλλά και αρκετοί προκάτοχοί του, Μάριος Κοντοδήμος, Νόντας Μπουλούμπασης, Νίκος Μπάκας, Ρόζυ Καρύδη, Λίτσα Φωτεινού, Γιάννης Λιοντήρης, Παναγιώτης Σταυριανόπουλος, Θεόδωρος Λάγιος, οι Ιθωμίτες γεωπόνοι Ηλίας Μακρής, Νίκος Καρύδης κ.α.

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ…
Εξάλλου, να υπάρξει κοινή συστράτευση όλων όσοι θέλουν να βοηθήσουν από την πλευρά τους, στην ολοκλήρωση των εργασιών του αθλητικού κέντρου, ώστε να πάρει «σάρκα και οστά», όπως η νέα δημοτική αρχή του Καλλικρατικού δήμου Μεσσήνης, ο φίλαθλος-δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος, οι αντ/ρχοι από την περιοχή του τέως δήμου Ιθώμης κ.κ. Αναστάσιος Ηλιόπουλος και Γιώργος Δαβίλας, ο σύμβουλος Νίκος Καρτερολιώτης, το Τοπικό Συμβούλιο Βαλύρας με τον πρόεδρό της Κώστα Γεωργακόπουλο, οι σύμβουλοι Γιάννης Μπουρίκας και Στέλιος Μακρής, ο Αθλητικός σύλλογος Αστέρας (ο πρόεδρός του επιχειρηματίας Κώστας Πανούσης, οι συνεργάτες του Τάκης Καρύδης, Γιώργος Παναγόπουλος, Δημήτρης Μπατάλιας, Τάκης Χατζής,) παλιοί αθλητικοί παράγοντες και βετεράνοι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης, Άρης Διαμαντόπουλος (σ.σ. τέως κοινοτάρχης Βαλύρας και δήμαρχος Ιθώμης) Θανάσης Λύρας, Κώστας Χριστόπουλος, Θανάσης Βασιλόπουλος, Θωμάς Στρατής, Γιώργος Φωτεινός, Ηλίας, Τάκης και Βασίλης Ιωάννου, ο μεταλλειολόγος Βασίλης Ηλιόπουλος, Ηλίας Θεοδωρακόπουλος, Τάκης Χρ. Βασιλόπουλος, Βασίλης Φ. Μπακόπουλος, Χρήστος Μπούτος, Μήτσος Οικονόμου, Στηβ Λινάρδος, Θωμάς και Γιώργος Μπουρολιάς, Κώστας Λινάρδος, Τάκης Οικονόμου, Γιάννης Κλειώτης, Γιώργος Αν. Μακρής, Δημήτρης Α. Λύρας, Νίκος Μαρινόπουλος.
Chris Alezagas

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Εκλογές στον Αστέρα Βαλύρας την Κυριακή 17 Ιουλίου


Την προσεχή Κυριακή 17 Ιουλίου και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Θάμυρι η Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ''Αστέρας Βαλύρας'' , για την απελθούσα ποσδοσφαιρική περίοδο 2010-2011.Κατόπιν θα διεξαχούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2011-2012.Η παρουσία όλων των μελών καθώς και όλων των φιλάθλων της αγαπημένης μας ομάδας είναι απαραίτητη,προκειμένου για την συγκρότηση ενός ισχυρού Δ.Σ που θα οδηγήσει τον Αστέρα σε νέες επιτυχίες.
Βασίλης Γ.Φειδάς

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010-2011


Διοργάνωση-Β' Μεσσηνίας-Αγώνας-Ημ/νία-Αποτέλεσμα

































1.ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ 03-10-10 2-1
2.ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ 24-10-10 0-3
3.ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΑΡΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 31-10-10 3-8
4.ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ 13-11-10 2-1
5.ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 21-11-10 3-0
6.ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ 27-11-10 1-0
7.Α.Σ. ΜΑΝΕΣΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 05-12-10 0-0
8.ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 12-12-10 0-1
9.1ος Όμιλος ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 18-12-10 4-0
10.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 09-01-11 4-0
11.ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 16-01-11 2-2
12.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 23-01-11 4-2
13. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 30-01-11 2-2
14.Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 05-02-11 0-1
15.Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 12-02-11 1-2
16.ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΑΡΙΟΣ 20-02-11 3-1
17.ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 26-02-11 0-0
18.ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 13-03-11 0-1
19.ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 19-03-11 2-2
20.ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - Α.Σ. ΜΑΝΕΣΙ 27-03-11 2-1
21.ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 02-04-11 3-0

22. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ 09-04-11 3-2
23. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΠΑΟ ΚΑΛ/ΤΑΣ 17-04-11 2-3
24. Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 08-05-11 0-0

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Για τον Σταμάτη Φωτεινό,που ''έσβησε'' στα 54 του χρόνια

Πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο στην ομάδα του Αστέρα την περίοδο 1975-76 την εποχή που η ομάδα μας κάνοντας ριζική ανανέωση,συμπλήρωσε σχεδόν ολόκληρη το ρόστερ με Βαλυραίους παίχτες.Αυτό ήταν έναν νέο ξεκίνημα με πρόεδρο τον αείμνηστο Φώτη Σιάγκρη και προπονητή τον Θανάση Δ.Λύρα.Την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 1976-77 , ο Αστέρας αναδείχθηκε πρωταθλητής Μεσσηνίας με 10 βαθμούς διαφορά στην τελική βαθμολογία και ανέβηκε πανηγυρικά, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην Α! Κατηγορία.
Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι 25 χρόνια μετά και συγκγεκριμένα το Πάσχα του 2002, όπου ο Σταμάτης Νικ.Φωτεινός διακρίνεται σε κύκλο με άλλους παλαίμαχους της ομάδας μας,στον ετήσιο καθιερωμένο φιλικό αγώνα με τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού Λάμπαινας.

ΟΡΘΙΟΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:Δημήτρης Λαμπρόπουλος,Σταύρος Λινάρδος,Γιώργος Γκομέσης,Τάκης Ιωάννου,Γιάννης Μπουρίκας,Παναγιώτης Μανιάτης,Σταμάτης Φωτεινός.

ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:Στέλιος Μακρής,Αργύρης Δαβίλλας,Τάκης Καρύδης,Γιάννης Λινάρδος,Θανάσης Βασιλόπουλος,Γιάννης Καρανάνος.