Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Για τον Σταμάτη Φωτεινό,που ''έσβησε'' στα 54 του χρόνια

Πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο στην ομάδα του Αστέρα την περίοδο 1975-76 την εποχή που η ομάδα μας κάνοντας ριζική ανανέωση,συμπλήρωσε σχεδόν ολόκληρη το ρόστερ με Βαλυραίους παίχτες.Αυτό ήταν έναν νέο ξεκίνημα με πρόεδρο τον αείμνηστο Φώτη Σιάγκρη και προπονητή τον Θανάση Δ.Λύρα.Την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 1976-77 , ο Αστέρας αναδείχθηκε πρωταθλητής Μεσσηνίας με 10 βαθμούς διαφορά στην τελική βαθμολογία και ανέβηκε πανηγυρικά, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην Α! Κατηγορία.
Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι 25 χρόνια μετά και συγκγεκριμένα το Πάσχα του 2002, όπου ο Σταμάτης Νικ.Φωτεινός διακρίνεται σε κύκλο με άλλους παλαίμαχους της ομάδας μας,στον ετήσιο καθιερωμένο φιλικό αγώνα με τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού Λάμπαινας.

ΟΡΘΙΟΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:Δημήτρης Λαμπρόπουλος,Σταύρος Λινάρδος,Γιώργος Γκομέσης,Τάκης Ιωάννου,Γιάννης Μπουρίκας,Παναγιώτης Μανιάτης,Σταμάτης Φωτεινός.

ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:Στέλιος Μακρής,Αργύρης Δαβίλλας,Τάκης Καρύδης,Γιάννης Λινάρδος,Θανάσης Βασιλόπουλος,Γιάννης Καρανάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου