Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Βαλύρα:Κερκίδα στο 'Μαρακανά'' του Μεσσηνιακού κάμπου!!!

Έχουμε επισημάνει πολλάκις, από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ότι ήδη το δημοτικό γήπεδο Βαλύρας, άρχισε το 2011 και αλλάζει όψη σιγά-σιγά, μετά την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα, και την συντήρησή του από τους δυο Ιθωμίτες γεωπόνους Ηλία Μακρή και Νίκο Καρύδη. Απομένει, να κατασκευασθεί στη νότια πλευρά του γηπέδου μια κερκίδα, ώστε να εξυπηρετεί τουλάχιστον 500 καθήμενους φιλάθλους, να τοποθετηθούν προβολείς για την διεξαγωγή νυχτερινών αγώνων, να φτιαχτούν νέα αποδυτήρια, γραφεία, WC, και να γίνει σχετικό λίφτινγκ στον περιβάλλοντα χώρο του αθλητικού κέντρου. Παράλληλα, οι δημοτικοί δρόμοι που οδηγούν στο «μαρακανά του κάμπου» (σ.σ. Μαρινόπουλου, Ψύχαλου-Κλειώτη-Βαλτοκλησιά και η οδός των Ρομάν…) πολλοί από τους οποίους παραμένουν ακόμη χωμάτινοι, θα πρέπει να ασφαλτοστρωθούν. Ακόμη, να μπει και τάξη στην περιοχή (σ.σ. έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τάσος Ηλιόπουλος) που αποτελεί τα τελευταία χρόνια τη χειρότερη δυσφήμηση για όλους όσοι το επισκέπτονται… ενώ έχουν υποβαθμιστεί και δεκάδες γειτονικά οικόπεδα, καθώς αρκετοί ιδιοκτήτες πέταξαν τα χρήματα τους στο βρόντο, αφού η σημερινή τους αξία τους είναι ευτελή!!!
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ…

Στην βελτίωση των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου της Βαλύρας, μπορεί να συμβάλει η ΓΓΑ, ο ΟΠΑΠ, το υπουργείο Πολιτισμού με την γενική γραμματέα του Λίνα Μενδώνη, οι κυβερνητικοί βουλευτές (Δημήτρης Κουσελάς, Νάντια Γιαννακοπούλου, Οδυσσέας Βουδούρης), ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και αρχηγός της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, ο τ. υφυπουργός εθνικής άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, (σ.σ. έλκει την καταγωγή του από την Ελληνοεκκλησιά) οι οποίοι τιμούν πάντα με την παρουσία τους τα «Βαλύρεια» ο συμπατριώτης μας μητροπολίτης Μονεμβασίας κ. Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος Σπηλιώτης, η Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Άρης Σταθόπουλος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεόδωρος Σταυριανόπουλος ο οποίος κατάγεται από την Βαλύρα, ο οραματιστής των Ιθωμαίων Γιάννης Ε. Λινάρδος, ο ιστοριοδίφης Γιάννης Δ. Λύρας, ο μεσσήνιος πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου Γιώργος Ψύχαλος, ο καθηγητής Αθανάσιος Στ. Μπόβης που έχει βοηθήσει τα μέγιστα για δυο δεκαετίες και πλέον στα πολιτιστικά δρώμενα της Ιθώμης, ο νυν πρόεδρος του Θάμυρι Μανώλης Ραγκούσης, αλλά και αρκετοί προκάτοχοί του, Μάριος Κοντοδήμος, Νόντας Μπουλούμπασης, Νίκος Μπάκας, Ρόζυ Καρύδη, Λίτσα Φωτεινού, Γιάννης Λιοντήρης, Παναγιώτης Σταυριανόπουλος, Θεόδωρος Λάγιος, οι Ιθωμίτες γεωπόνοι Ηλίας Μακρής, Νίκος Καρύδης κ.α.

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ…
Εξάλλου, να υπάρξει κοινή συστράτευση όλων όσοι θέλουν να βοηθήσουν από την πλευρά τους, στην ολοκλήρωση των εργασιών του αθλητικού κέντρου, ώστε να πάρει «σάρκα και οστά», όπως η νέα δημοτική αρχή του Καλλικρατικού δήμου Μεσσήνης, ο φίλαθλος-δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος, οι αντ/ρχοι από την περιοχή του τέως δήμου Ιθώμης κ.κ. Αναστάσιος Ηλιόπουλος και Γιώργος Δαβίλας, ο σύμβουλος Νίκος Καρτερολιώτης, το Τοπικό Συμβούλιο Βαλύρας με τον πρόεδρό της Κώστα Γεωργακόπουλο, οι σύμβουλοι Γιάννης Μπουρίκας και Στέλιος Μακρής, ο Αθλητικός σύλλογος Αστέρας (ο πρόεδρός του επιχειρηματίας Κώστας Πανούσης, οι συνεργάτες του Τάκης Καρύδης, Γιώργος Παναγόπουλος, Δημήτρης Μπατάλιας, Τάκης Χατζής,) παλιοί αθλητικοί παράγοντες και βετεράνοι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης, Άρης Διαμαντόπουλος (σ.σ. τέως κοινοτάρχης Βαλύρας και δήμαρχος Ιθώμης) Θανάσης Λύρας, Κώστας Χριστόπουλος, Θανάσης Βασιλόπουλος, Θωμάς Στρατής, Γιώργος Φωτεινός, Ηλίας, Τάκης και Βασίλης Ιωάννου, ο μεταλλειολόγος Βασίλης Ηλιόπουλος, Ηλίας Θεοδωρακόπουλος, Τάκης Χρ. Βασιλόπουλος, Βασίλης Φ. Μπακόπουλος, Χρήστος Μπούτος, Μήτσος Οικονόμου, Στηβ Λινάρδος, Θωμάς και Γιώργος Μπουρολιάς, Κώστας Λινάρδος, Τάκης Οικονόμου, Γιάννης Κλειώτης, Γιώργος Αν. Μακρής, Δημήτρης Α. Λύρας, Νίκος Μαρινόπουλος.
Chris Alezagas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου