Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Κυριακή 3μ.μ.)

Με Κωστή Γιαννόπουλο, Καρύδη, Κλειώτη, Δημητρακόπουλο, και Ραπτέα στο κυριακάτικο (3μ.μ.) εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Α.Σ. Ανδρούσας!

Ενισχυμένος, με αρκετά βασικά του στελέχη (Κωστή Γιαννόπουλο (σ.σ. ο φακός της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας τον απαθανάτισε με το κοπάδι του στη γέφυρα του ποταμού Βαλύρα…), Καρύδη, Κλειώτη, Δημητρακόπουλο και Ραπτέα, θα παραταχθεί ο Αστέρας Βαλύρας στην κυριακάτικη 6 Νοεμβρίου (3μ.μ.) εκτός έδρας συνάντηση, με τον νεοφώτιστο στην Β’ Μεσσηνίας Α.Σ. Ανδρούσας. Από κει και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθώμης, και ο έμπειρος αθόρυβος τεχνικός τους Βαγγέλης Σκουρλέτης (σ.σ. πρώην άσος του Λεβαδειακού στην Β’ και Γ’ Εθνική), θέλουν να ξεχάσουν το συντομότερο, τον άτυχο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο «μαρακανά του κάμπου», και θα επιδιώξουν να αυτοσυγκεντρωθούν στη σύγκρουση με το Ανδρουσιανό συγκρότημα, ώστε ο Αστέρας να κυνηγήσει πάση-θυσία το τρίποντο, και να επιστρέψει το συντομότερο στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος, το περασμένο Σάββατο (σ.σ. παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο), το μεγάλο «αφεντικό» του Αστέρα Βαλύρας ο πρόεδρός του Κώστας Γεωργακόπουλος, δεξιώθηκε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, στο λαϊκό μεζεδοπωλείο της «Αντιγόνης Καίσαρη». Από κει και πέρα, στην αθλητική συνάντηση των «κιτρίνων» της Ιθώμης, παραβρέθηκε και ο νέος ιατρός μας του Κέντρου Υγείας Μελιγαλά/παράρτημα Βαλύρας γενικός παθολόγος επιμελητής Β’ κ. Θεόδωρος Νικολόπουλος, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Τρίκορφο, και θα παραμείνει στο ιατρείο της Βαλύρας για πέντε συναπτά χρόνια. 
Τον καλωσορίζουμε, και ευχόμαστε, από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα (σ.σ. όπως έχει δείξει στις λίγες εβδομάδες που βρίσκεται κοντά μας) να βρίσκεται πάντα στο πλάι των συμπατριωτών μας, καθώς και στις αγωνιστικές εκδηλώσεις της αθλητικής οικογένειας του Αστέρα Βαλύρας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Β’ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Την Κυριακή Α.Σ. Ανδρούσας-Αστέρας Βαλύρας (3μ.μ.)


1ος Όμιλος (7η αγωνιστική)
Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΗΠ. "ΠΑΝ. ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο 05/11/11 15:00

ΑΟΕΣΩΜ-ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ ΓΗΠ. ΕΠΣΜ Σάββατο 05/11/11 15:00

ΠΑΟ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟΥ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ΓΗΠ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Σάββατο 05/11/11 15:00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- Α.Σ. ΜΑΝΕΣΙ ΓΗΠ. ΠΛΑΤΥ Σάββατο 05/11/11 15:00

ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΑΠΣ ΑΡΙΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ Κυριακή 06/11/11 10:30

Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΩΡΙΟΥ Κυριακή 06/11/11 15:00
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ ΓΗΠ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ Κυριακή 06/11/11 15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου