Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 2-0

Το βράδυ του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο του «Στρατοπέδου» Παν. Μπαχράμης, ο Α.Ο. Πατίστα υπέταξε τον Αστέρα Βαλύρας με 2-0 χάρις σε δυο γκολ των γηπεδούχων που επετεύχθησαν στο 16ο και 44ο στο α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανασυντάχθηκαν, είχαν ένα σουτ στο δοκάρι σε απευθείας κτύπημα φάουλ με τον Ντάιμον Μανιάτη, αλλά η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, και ο αποκλεισμός από την αποστολή του κορυφαίου παίκτη των «κιτρινόμαυρων» Κωστή Γιαννόπουλου έφερε την καλαματιανή ομάδα με το τρίποντο στις αποσκευές της….

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ''ΝΙΚΗ''ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ "ΜΑΡΑΚΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ"!
ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ…
Βαρύ ήταν το κλίμα, στα φίλαθλα στέκια της Βαλύρας, το βράδυ του Σαββάτου μετά την νέα ήττα του Αστέρα…με κατεβασμένα τα χέρια που λέμε και στην ποδοσφαιρική ορολογία... Από κει και πέρα, οι «κίτρινοι» την προσεχή Τετάρτη στις 4.30μ.μ. υποδέχονται στο «μαρακανά του κάμπου» σε αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, την πάντα υπολογίσιμη Νίκη Φιλιατρών και θα πρέπει να κυνηγήσουν πάση-θυσία τη νίκη και το τρίποντο। Εξάλλου, όπως τόνιζαν και στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα αρκετοί ένθερμοι φίλοι του ιστορικού μας συλλόγου, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος θα πρέπει να επανεξετάσουν το θέμα της επιστροφής του Κωστή Γιαννόπουλου…να αφήσουν τα καπρίτσια κατά μέρος, ο προπονητής κ. Γεωργούσης, ή οιονδήποτε σύμβουλος που εφεύρε τον αποκλεισμό του από τις εκδηλώσεις της ομάδας και να επανέλθει και πάλι η ηρεμία στα αποδυτήρια γιατί στις δύσκολες ώρες που περνάει ο Αστέρας δεν περισσεύει κανείς, ώστε αρχής γενομένης από την συνάντηση με τη Νίκη Φιλιατρών η κιτρινόμαυρη ομάδα μας να κατέλθει πάνοπλη και στο δρόμο των επιτυχιών!!!
Β’ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α.Ο. Πατίστα-Αστέρας Βαλύρας 2-0

Α..Σ. Ανδρούσας-Άρις Εκπαιδευτηρίων Μπουγά 2-0

Ενωμένα Σωματεία Καλαμάτας-Α.Ο. Διαβολιτσίου 2-2

Νίκη Φιλιατρών-Αστέρας Μικρομάνης 0-0

ΠΑΟ Καλό Νερού-Ατρόμητος Πλατύ 1-5

Εθνικός Μελιγαλά
Ο φιλόδοξος Εθνικός Μελιγαλά, ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α’ Μεσσηνίας, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου διέλυσε… στο γήπεδο του Δωρίου τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με 3-0 και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ όλα δείχνουν ότι μαζί με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας και τον Αστέρα Αρφαρών (σ.σ. την Κυριακή στην έδρα του στις 4.30μ.μ. υποδέχεται τον Α.Ο. Σπερχογείας) θα είναι οι βασικοί διεκδικητές για την άνοδο στην Δ’ Εθνική. Όσον αφορά τους σκόρερ των «κυανόλευκων» το 1-0 πέτυχε στο 47ο λεπτό ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος, στο 66ο ο συνήθης ύποπτος Ηλίας Μουρούσιας το 2-0 και τον χορό των τερμάτων έκλεισε στο 80ο λεπτό μέσα σε χειροκροτήματα από τους 300-400 ένθερμους φίλους του Εθνικού ο Καραντζούλιας.

ΟΜΟΝΟΙΑ-Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ 3-4
Την ίδια ώρα στο δημοτικό γήπεδο του ΚΤΕΛ «Γ. Λουκαρέας» σημειώθηκε βροχή από γκολ… με τελικό νικητή τον Α.Ο. Ασπροχώματος ο οποίος φιλοδώρησε την Ομόνοια Καλαμάτας με το ευρύ σκορ 3-4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου