Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ-ΠΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-3

Με δέκα παίκτες οι "κιτρινόμαυροι" της Ιθώμης, είχαν δυο δοκάρια, και λύγισαν απο τους "πράσινους" στο 89’

Ο Αστέρας, έκλεισε άδοξα τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια μπροστά στους ένθερμους οπαδούς του, και στην αναμέτρηση με τον διεκδικητή της ανόδου Παναθηναϊκό Καλαμάτας, γνώρισε την ήττα στο «μαρακανά του κάμπου» Βαλύρας στο 89’ λεπτό, με σκορ2-3.
Το τελικό αποτέλεσμα, αδικεί κατάφωρα τους "κιτρινόμαυρους" της Ιθώμης, καθώς ισοφάρισαν δυο φορές με γκολ των Ηλία Μπουρίκα με πλασέ, και Ντάιμον Μανιάτη με φοβερή κεφαλιά, είχαν δυο δοκάρια, και αναγκάσθηκαν να παίζουν στο τελευταίο 20λεπτο με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του μεσοαμυντικού «ογκόλιθου» Γιάννη Ραπτέα (σ.σ. με 2η κίτρινη)।
Στη συγκεκριμένη φάση, ο Ραπτέας προς γενική έκπληξη όλων... κακώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφού επιχείρησε μια προβολή και ενώ βρισκόταν 1-2 μέτρα από τον αντίπαλό του, ο διαιτητής Ηλίας Νικολόπουλος εφεύρε αποβολή, ώστε οι «πράσινοι» του Σταύρου Σώκαλη (σ.σ. ο οποίος αδικείται να παίζει στη Β’ Μεσσηνίας) να έχουν στη συνέχεια την αριθμητική υπεροχή, να πιέσουν τους γηπεδούχους να πάρουν στην εκπνοή το τρίποντο και να τους κρατάει ζωντανούς στο όνειρο τςη ανόδου στη "μεγάλη" τοπική κατηγορία…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου