Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Με γκολ οφσάϊντ έχασε ο Αστέρας από το Αρφαρά

Οι επίδοξοι πρωταθλητές των Αρφαρών κέρδισαν 0-1 τον Αστέρα, στο "μαρακανά του κάμπου Βαλύρας, που φωνάζει…για οφσάιντ!
Ο Αστέρας Αρφαρών, ήταν ο μεγάλος νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με τον συνώνυμο της Ιθώμης, καθώς επικράτησε στην κυριακάτικη συνάντηση παρουσία αρκετών φιλάθλων στο «μαρακανά του κάμπου» Βαλύρας επί του τοπικού Αστέρα με 0-1. Το πολύτιμο γκολ για τους «κυανόλευκους» των Αρφαρών πέτυχε ο μόνιμος σκόρερ Βασίλης Φωτεινάκης (σ.σ. αδικούνται τέτοιοι παίκτες όπως επίσης και ο Φράνκι Κεράνης να αγωνίζονται στη Β’ Μεσσηνίας) στο 2ο λεπτό με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ενώ οι γηπεδούχοι φωνάζουν ότι επετεύχθη από θέση οφσάιντ… Από κει και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθώμης, σύμφωνα με την αγωνιστικότητα που επέδειξαν απέναντι στους επίδοξους πρωταθλητές, άξιζαν το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τους Γιώργο Γεωργακόπουλο στο ξεκίνημα του ματς, Γιώργο Γιάνναρη βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο στο 66ο λεπτό, και Γιάννη Καρύδη στην εκπνοή της αναμέτρησης, το ανάποδο ψαλίδι του οποίου έστειλε τη μπάλα σύριζα άουτ...
Οι Αρφαραίοι ευχαριστούν για τη φιλοξενία!
Το μεγάλο «αφεντικό» του Αστέρα Αρφαρών, ο πρόεδρός τους Γιάννης Σταθόπουλος, σε δηλώσεις του στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ευχαρίστησε τους παίκτες, τους παράγοντες και τους φιλάθλους της ομάδας της Βαλύρας, για την φιλοξενία που τους επεφύλαξαν, και ευχήθηκε η πολιτεία και οι δήμοι, να στηρίξουν ακόμη περισσότερο τις ομάδες της επαρχίας, όπως είναι η Βαλύρα και το Αρφαρά με την βελτίωση ακόμη περισσότερο των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Γιώργος Γιωργούσης ο τυχερός!
Στο Cafe της φίλαθλου-επιχειρηματία Μαρίας Σταθοπούλου, συζύγου του διοικητικού παράγοντα του Αστέρα Τάκη Καρύδη, κόπηκε έστω και ετεροχρονισμένα, την Κυριακή το βράδυ η πίτα του ιστορικού συλλόγου. Στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης, οι διοικούντες του συλλόγου, ο πρώην δήμαρχος Ιθώμης Κώστας Γεωργακόπουλος, ο νέος πρόεδρος του Θάμυρι Μανώλης Ραγκούσης, ο καθηγητής Νόντας Μπουλούμπασης, οι βαλυραίοι γεωπόνοι Ηλίας Μακρής και Νίκος Καρύδης, (σ.σ. οι οποίοι έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην τοποθέτηση και βελτίωση του φυσικού χλοοτάπητα στο «μαρακανά του κάμπου» και δεκάδες φίλοι των «κίτρινων». Παράλληλα, ο πρόεδρος του αναγεννημένου Αστέρα Κώστας Πανούσης, συνεχάρη τους παίκτες για την φετινή αγωνιστικότητα που έχουν δείξει, παρά τον ξενιτεμό… τους στο γήπεδο της Ανδρούσας για το μισό της περιόδου και τους ευχήθηκε ανάλογο ζήλο να δείξουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο μεταξύ, τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο μεσοαμυντικός Γιώργος Γιαννούσης, στο οποίο έτυχε το τυχερό νόμισμα με ανάλογο χρηματικό ποσό, ενώ τα ποτά και τα αναψυκτικά ήταν προσφορά του προέδρου Κώστα Πανούση και η πίττα του ζαχαροπλάστη Νίκου Σουλατίκα.
ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ
«Κληρώνει» ένα μηχανάκι στις 29 Μαρτίου.
Ο Αθλητικός Σύλλογος του Αστέρα Βαλύρας, στο πλαίσιο της οικονομικής του ενίσχυσης, έθεσε σε κυκλοφορία μπλοκάκια της λαχειοφόρου αγοράς που διοργανώνει και ο τυχερός θα παραλάβει ένα «1» μηχανάκι αξίας 1000ευρώ. Η κλήρωση θα γίνει στις 29 Μαρτίου 2011 με τα τρία τελευταία ψηφία του Λαϊκού Λαχείου.
XΡ.ΑΛΕΖΑΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου