Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΔΩΡΙΕΑΣ ΔΩΡΙΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1-2

«Εκτελεστές» οι
Ραπτέας και Γιαννόπουλος!

O Aστέρας Βαλύρας, ήταν ο μεγάλος νικητής στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Μεσσηνίας, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου, καθάρισε και στην «καυτή» έδρα του Δωριέα, την ομώνυμη ομάδα με 1-2. «Οι κιτρινόμαυροι» της Ιθώμης στο ίδιο γήπεδο την περασμένη εβδομάδα είχαν τσιμπήσει και το τρίποντο επί του Α.Ο. Διαβολιτσίου, και ατενίζουν με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος στη Β’ Μεσσηνίας. Όσον αφορά την διακύμανση του σκορ, στο 26ο Ραπτέας με σουτ έγραψε το 0-1, επτά λεπτά αργότερα οι Δωριείς πέτυχαν το 1-1 με τον Γκότση, και στο 69ο λεπτά ο νεαρός αμυντικός του Αστέρα Ηλίας Μπουρίκας, σε μια από τις γνωστές του επελάσεις αντίπαλη περιοχή, έπιασε ένα δυνατό σουτ, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων δεν κατάφερε να συγκρατήσει την «στρογγυλή θεά», και ο μόνιμος σκόρε των κίτρινων Κωστής Γιαννόπουλος που καιροφυλακτούσε, την έστειλε στα δίχτυα, μέσα σε θερμούς εναγκαλισμούς των συμπαικτών του αλλά και των ένθερμων φίλων του Αστέρα που είχαν εκδράμει στην γραφική κωμόπολη του Δωρίου.

«Πονάει» ο Κλειώτης!
Μια «μάχη» ποδοσφαιρική έχει και απώλειες… Και στην περίπτωση της αναμέτρησης ανάμεσα στον Δωριέα και τον Αστέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν έναν τραυματία. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός τους Γιάννης Κλειώτης επέστρεψε λαβωμένος καθώς υποφέρει από θλάση έσω πλαγίου. Την Δευτέρα το πρωί θα επισκεφθεί στη Καλαμάτα τον διακεκριμένο χειρουργό-ορθοπεδικό Θανάση Ζαραβέλα για να του συστήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον προσωπικό του φυσίατρο Πέτρο Μαυροειδή..

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ…
*Ο Ολυμπιακός
Καλαμάτας κόλλησε στο 1-1 με την Α.Ε. Αβίας και έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς στην διεκδίκηση της ανόδου.

*Στο Αρφαρά οι επίδοξοι πρωταθλητές του Αστέρα έπαιξαν υπεροπτικά και έμειναν στο άχρωμο 0-0 με το μαχητικό συγκρότημα του Ατρομήτου Πλατέος.

*Στο ΚΤΕΛ ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας επικράτησε με 4-1 επί του Α.Σ. Μάνεσι (σ.σ. που δεν μας έχει συνηθίσει φέτος σε τέτοιες βαριές ήττες), ενώ ο τεχνικός του Αλεξ Λυκό… σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, μας επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι η ομάδα του έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία, του ρέφερι Πλεμμενόπουλου, καθώς μετά το 1-1 του α’ ημιχρόνου εφεύρε δυο (2) πέναλτι για να υποχρεωθεί το Μάνεσι σε ήττα…

Στην Ανδρούσα ο άλλοτε κραταιός Πανευαϊκός υπέστη έμφραγμα στο +90 και ισοφαρίστηκε σε 1-1 από τον Διαγόρα Κοπανακίου…
ΧΡ.ΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου