Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΊΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 0-1

«Εκτελεστής» ο
Κωστής Γιαννόπουλος
με πέναλτι στο 69ο λεπτό!

Ο Αστέρας Βαλύρας επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, και στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο το σκληροτράχηλο συγκρότημα του Α.Ο. Διαβολιτσίου, επικράτησε εκτός έδρας με 0-1. Η αναμέτρηση διεξήχθη, στην ουδέτερη έδρα του γηπέδου Δωριέα, την οποία χρησιμοποιεί την φετινή περίοδο για έδρα της το σωματείο της Ανδανίας. Όσον αφορά το μοναδικό γκολ της συνάντησης, επετεύχθη στο 69ο λεπτό του παιχνιδιού από τον Κωστή Γιαννόπουλο με εύστοχο κτύπημα πέναλτι, ο οποίο «κέρδισε» ο βαλυραίος «Σκόκο» Γιώργος Γεωργακόπουλος. Από κει και πέρα, θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι οι «κιτρινόμαυροι» του Αστέρα παρότι μετέβησαν στον αγώνα με αρκετές ελλείψεις λόγω προβλημάτων τραυματισμού, πραγματοποίησαν συγκλονιστική εμφάνιση, και πήραν δίκαια τη νίκη και το τρίποντο.
Να διατηρήσουν το αήττητο μέχρι το τέλος της σεζόν!
Σε δηλώσεις τους στην ηλεκτρονική μας εφημερίδας, οι αθλητές και οι άνθρωποι του Αστέρα τόνισαν μεταξύ άλλων, ότι με την ολοκλήρωση και των αγροτικών εργασιών, λόγω της συγκομιδής του ελαιοκάρπου, θα είναι ποιο συνεπής στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και στις προπονήσεις, ενώ ευελπιστούν σε διαφορετικό ξεκίνημα στο β’ γύρο, διατηρώντας το αήττητο σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μουρμούρες για τα αποδυτήρια…
Επίσης, οι παίκτες του Αστέρα, μάς εξέφρασαν πολλά παράπονα, και για την φιλοξενία των Διαβολιτσαίων, οι οποίοι είχαν κλείσει τα αποδυτήρια, και δεν τα άνοιξαν... για να αναγκασθούν οι κιτρινόμαυροι, να ξεντυθούν στα χωράφια, δυσφημίζοντας με την εν γένει συμπεριφορά τους το άθλημα, αλλά και τον ιστορικό σύλλογο της Ανδανίας.
«Φιλικά» την Τρίτη (3.3ο) με τον Εθνικό Μελιγαλά στο «μαρακανά του κάμπου»
Ο Αστέρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, εν όψει του προσεχούς αγώνα με τον Δωριέα, έχουν προγραμματίσει φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Μελιγαλά (σ.σ. στην τεχνική ηγεσία του οποίου βρίσκεται ο έμπειρος νησιώτης τεχνικός Σπύρος Τσίκινης, ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του πριν 15 χρόνια είχε δουλέψει στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα) την προσεχή Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011 στις 3.30 το απόγευμα στο «χαλί» του μαρακανά του κάμπου Βαλύρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου