Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ F.C ΙΘΩΜΗΣ: Με επιτυχία η κοπή της πίτας στο “AGORAcafe” (photos)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του άλλοτε κραταιού Αστέρα Βαλύρας F.C σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής 31.01 στην κατάμεστη αίθουσα του “AGORAcafe” στη πλατεία της όμορφης κωμόπολης του δήμου Μεσσήνης!
Από κει και πέρα, την ετήσια γιορτή των “κιτρινόμαυρων” της Ιθώμης άνοιξαν οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.κ. Κώστας Θ. Καυκούλας και ο τεχνικός διευθυντής Ανδρέας Γ. Δουλάμης, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν στη γιορτή ο ιστορικός πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Φωτεινός και ο νεοκλεγείς πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σταύρος Μακρής.
Επίσης, παραβρέθηκαν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς και δεκάδες παλαίμαχοι άσοι, οι τ. δήμαρχοι Ιθώμης κ.κ. Άρης Διαμαντόπουλος & Κώστας Δ. Γεωργακόπουλος, η τ. διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ιθώμης (σ.σ. έχει σταθεί αρωγός και στην επανίδρυση της ακαδημίας ποδοσφαίρου) Ρούλα Τσαγκάρη, ο καλαματιανός τεχνικός του Αστέρα στην Δ΄ Εθνική Κώστας Κλάδης, ο νυν ενωσιακός τεχνικόςτης ΕΠΣΜ Στάθης Βανικιώτης, ο νυν προπονητής του Αστέρα Κώστας Ζησιμάτος, της Αναγέννησης Παραλίας Νίκος Μανιατέας, η επι σειρά ετών τ. πρόεδρος της Ακαδημίας F.C του Α.Ο Διαβολιτσίου Έλενα Σουλαντίκα, η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βαλύρας Σοφία Μπούτση-Καρύδη, ο δραστήριος πρόεδρος των Μελισοκόμων Μεσσηνίας-Αρκαδίας-Λακωνίας Γιώργος Λάγιος, δεκάδες γονείς των παιδιών της ακαδημίας ποδοσφαίρου Ιθώμης, καθώς και αρκετοί ένθερμοι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» που στηρίζουν για δεκαετίες την κιτρινόμαυρη τοπική τους ομάδα σε οιονδήποτε κατηγορία αγωνίζεται.
Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος άσος Τάκης Ν. Καρύδης, ενώ οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά την διεύθυνση του “AGORAcafe” για την παραχώρηση της αίθουσας, τους αρτοποιούς Ξενοφώντα Καρτερολιώτη, Γιώργο Μπουρόλια και το ζαχαροπλαστείο Νίκου και Έλενας Σουλαντίκα για την προσφορά τους σε τούρτες, τους Ιθωμίτες D.J ηχολήπτες Τάσο & Στήβ Μπατάλια για την μουσική κάλυψη της βραδιάς, καθώς και τους δεκάδες φίλαθλους-επαγγελματίες από τη Βαλύρα και τα γειτονικά χωριά των δήμων Ιθώμης Μελιγαλά-Οιχαλίας-Μεσσήνης & Καλαμάτας για την ευγενική τους χορηγία και την οικονομική τους στήριξη
Χρ. Παπ.
     
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΕΔΩ

MORE IN Β΄ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ADVERTISEMENT 
ADVERTISEMENT Κατασκευή ιστοσελίδων
ADVERTISEMENT 

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ…

ADVERTISEMENT 
ADVERTISEMENT 
ADVERTISEMENT 

MORE IN Β΄ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου