Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΙΘΩΜΗ:ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ο κύβος ερρίφθη, ο ιστορικός σύλλογος Αστέρας Βαλύρας θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Β΄ τοπικής κατηγορίας για την σεζόν 2019-2010.Το Σάββατο 15:30 γίνεται η έναρξη του πρωταθλήματος και η πρεμιέρα θα τον βρει αντιμέτωπο με την ομάδα Νίκη Πλάτης 
Από εκεί και πέρα η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου καλούν τον κόσμο να σταθούν συνοδοιπόροι σ αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο, όπου η ομάδα ταλανίζεται από οικονομικά κυρίως προβλήματα αλλά και από έλλειψη έμψυχου δυναμικού ποδοσφαιριστών .


Πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας είναι τα παιδιά που γαλουχήθηκαν και μπολιάστηκαν με την ιδέα και τα ιδανικά του αθλητισμού μέσου του ποδοσφαιρικού συλλόγου του χωριού τους. Φυσικά με την απόλυτη στήριξη της τωρινής διοίκησης και της τοπικής κοινωνίας, θα προσπαθήσουν με το πνεύμα του εθελοντισμού που τους διακατέχει, να αποδείξουν ότι με θετική σκέψη και θέληση όλα μπορούν να γίνουν…
Εκμεταλλευόμενοι το υπάρχων υλικό και με προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών από τα γειτονικά χωριά, η ομάδα θα προσπαθήσει για μια αξιοπρεπή παρουσία στο τοπικό πρωτάθλημα, με γνώμονα φυσικά να δοθούν ευκαιρίες σε παιδιά νεαρής ηλικίας, οπού και αυτά θα αποτελέσουν το μέλλον του τοπικού Αστέρα Βαλύρας.
Τα κέρδη από την οριστική συμμετοχή της τοπικής ομάδας στο πρωτάθλημα θα είναι πολλά και φυσικά δεν εννοούμε τα οικονομικά, σε σχέση με το αν η ομάδα δεν συμμετείχε. 
Μέσο του αθλητισμού ο άνθρωπος ψυχαγωγείται και αφήνει μακριά του για ένα χρονικό διάστημα κάθε έννοια και προβληματισμό του. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να αναδείξει την ανάγκη του ανθρώπου να αθληθεί για λόγους ψυχικής αλλά και σωματικής υγείας. Ο αθλητισμός εκφράζει μια τεράστια κοινωνική αξία από το παρελθόν έως σήμερα και θα συνεχίζει και στο αύριο, είναι ένα κομμάτι κληρονομίας όλων των ανδρών και των γυναικών  και η απουσία του αφήνει ένα κενό που δεν μπορεί να αναπληρωθεί ποτέ.
Καλή επιτυχία λοιπόν στον Αστέρα Βαλύρας, με μια χρονιά χωρίς προβλήματα, χωρίς τραυματισμούς , αλλά με πολύ ποδόσφαιρο!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου