Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1951-2016: Να θυμούνται οι παλιοί "κιτρινόμαυροι" της Ιθώμης να μαθαίνουν οι νεότεροι...



Συγκίνηση, κοσμοσυρροή, άρτια οργάνωση στα 65 χρόνια του ιστορικού Αστέρα Βαλύρας! (photos) 

Τα 65 (!) χρόνια του γιόρτασε τη φετινή αγωνιστική περίοδο με πολύ συγκίνηση, μεγαλοπρέπεια και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε κάθε γωνιά της αίθουσας, ο ιστορικός και λαοφιλής Αστέρας Βαλύρας στο   Έπαυλις CAFE των αδελφών Νίκ και Πάνου Μαρινόπουλου, στην κεντρική πλατεία της Βαλύρας/ Ιθώμης Μεσσηνίας! 




Κατά την διάρκεια της ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉΣ αυτής βραδιάς, που εμπνεύστηκαν, παρουσίασαν και συντόνισαν με τον δικό τους ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο, οι άνθρωποι της ιθωμίτικης ομάδας βραβεύτηκαν ο τ. πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, πρώην Δήμαρχος Ιθώμης και νυν αντιδήμαρχος του καλλικρατικού Δήμου Μεσσήνης Κώστας Δημ. Γεωργακόπουλος, ο μεγάλος, ιστορικός πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ομάδας που ανέβηκε στην τότε Δ’ Εθνική Γιάννης Αν. Μπουρίκας (από τον Κώστα Κλάδη) και ο χορηγός του συλλόγου και παλιός μεγάλος άσσος του Παμίσου  Μεσσήνης, Αλέκος Βλαχάκης (από τον  γνωστό Αρφαραίο αθλητικογράφο και διευθυντικό στέλεχος του sportstonoto.gr Σωτήρη Γεωργούντζο).
 
«Το παρών» στην όμορφη αυτή ποδοσφαιρική, Ιθωμίτικη εκδλήλωση – βραδιά χωρίς πολιτικούς, παρακαλώ - έδωσαν επίσης το παρών ο πρώην παράγοντας του Παμίσου Μεσσήνης Παναγιώτης Γιαννίτσας, ο Κώστας Κλάδης (παλιός προπονητής και του Αστέρα Βαλύρας, στην τότε Δ’ Εθνική κατηγορία), ο κόουτς του Αστέρα Αρφαρών και νυν του Εθνικού Μελιγαλά Στάθης Βανικιώτης, ο τ. εξαιρετικός προπονητής τερματοφυλάκων της Μαύρης Θύελλας Δημήτρης Χαντζής, πρώην πρόεδροι του τοπικού Αστέρα, παίκτες, βετεράνοι άσοι, παράγοντες και φίλοι του μεγάλου, ιστορικού και λαοφιλούς αυτού συλλόγου της όμορφης κωμόπολης της Noτιοδυτικής Πελοποννήσου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου