Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ενθουσιασμός στη "πρώτη" του Αστέρα Βαλύρας στο "μαρακανά κάμπου" Βαλύρας!!!

Θα μιλήσουμε στο γήπεδο... δήλωσαν οι "κιτρινόμαυροι" της Ιθώμης!
Σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο «μαρακανά κάμπου» Βαλύρας, διεξήχθη η «πρώτη» του ιστορικού Αστέρα, εν όψει του νέου πρωταθλήματος 2013-14 της Β΄ Μεσσηνίας και των αγώνων του κυπέλλου, ενώ τον καθιερωμένο αγιασμό, τέλεσε ο φίλαθλος-πατήρ κ. Ιωάννης Φωτεινός.
ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ...
Ο νέος πρόεδρος και παλιός μεγάλος άσος της ομάδας Τάκης Καρύδης, καλωσόρισε όλους όσοι από τους παίκτες, παλιοί και νεομετεγγραφέντες παραβρέθηκαν, καθώς και τους συνεργάτες του στη διοίκηση, τους ευχήθηκε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και όχι βία στα γήπεδα.
Επίσης, κάλεσε το φίλαθλο-δήμαρχο Μεσσήνης Στάθη Αναστασόπουλο, την δημοτική αρχή και με τους υπεύθυνους αντιδημάρχους κ.κ. Αθανασόπουλο, Παπαδόπουλο και τον Ιθωμίτη Γιώργο Δαβίλα, να προχωρήσουν επιτέλους και στην βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου της Βαλύρας (με νέες WC, βοηθητικό στην δυτική πλευρά του γηπέδου, αποδυτήρια, λυόμενη κερκίδα να μη ξεροσταλιάζουν όρθιοι οι φίλαθλοι γιατί η υπάρχουσα δεν εξυπηρετεί και, ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου. 
ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ...
Από κει και πέρα, στο πάγκο της ιστορικής ομάδας, θα καθίσει ο καλαματιανός κόουτς Μιλτιάδης Μαυροειδής, που διατηρεί δεσμούς φιλίας με τον Αστέρα, καθώς είχε αγωνισθεί ως παίκτης την δεκαετία του ΄70, (σ.σ. επί προεδρίας του ελληνοαμερικανού Φώτη Σιάγκρη που έφυγε σε ηλικία 100 ετών) και, αργότερα ως προπονητής.
ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α2 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ...
Επίσης, σε δηλώσεις του ο κ. Mαυροειδής αρκέσθηκε να πει, ότι θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, με τον περσινό κορμό και τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα μας, να διεκδικήσει μια πορεία καλύτερη από τη περσινή και, γιατί όχι να μη καταφέρει και την άνοδο στην Α2 Μεσσηνίας, αφού ο Αστέρας Βαλύρας μετά από 62 χρόνια από την ίδρυσή του εκεί πρέπει να ανήκει (!) και να μην έχουμε κανένα τραυματισμό.
 Ήδη, πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδής, τρεις «4» παίκτες μας βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, που είχαν υποβληθεί πρόσφατα σε εγχειρήσεις, καθώς αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμών στα γόνατα.
ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΗ...
Ο λόγος για τον επιθετικό μας Πατρίκ Καίσαρη, τον μεσοαμυντικό Χρήστο Βασιλόπουλο, το μέσο Γιώργο Γεωργακόπουλο και την περασμένη Δευτέρα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση μηνίσκου ο αμυντικός Δημήτρης Καπότης σε κλινική των Αθηνών, από τον διακεκριμένο Μεσσήνιο χειρουργό-ορθοπεδικό Γιώργο Τσικούρη και, ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.
Πιστεύεται στην 1η αγωνιστική του προσεχούς πρωταθλήματος με τον Νέο Άρη εντός έδρας να είναι απόλυτα έτοιμοι.
Τέλος, στη «πρώτη» συγκέντρωση των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης παραβρέθηκε και ο Θανόπουλος του Α.Ο. Διαβολιτσίου που εξέφρασε την επιθυμία στους διοικούντες του συλλόγου να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του κάμπου.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ Χρ. ΠΑΠ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ www.sportstonoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου