Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-13: ΚΑΛΕΣΜΑ

Σύσκεψη παικτών-διοικούντων-φιλάθλων-επαγγελματιών την Κυριακή 26 Aυγούστου 2012 στην αίθουσα του "Θάμυρι" 8 το βράδυ!!!
Ο πρόεδρος του Αστέρα Βαλύρας Κωστάρας Γεωργακόπουλος (σ.σ. στην φωτό με το περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη), οι συνεργάτες του, και οι ποδοσφαιριστές, καλούν τα μέλη, τους ένθερμους φίλους της κιτρινόμαυρης ομάδας, και τους επαγγελματίες, στη πρώτη συγκέντρωση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου 2012 στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Βαλύρας ο Θάμυρις, εν όψει του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Β΄ Μεσσηνίας, το οποίο θα ξεκινήσει το διήμερο 3-4 Οκτωβρίου 2012, με τον ιστορικό Αστέρα να φιλοξενεί στο «μαρακανά του κάμπου» Βαλύρας τον νεοφώτιστο Πανθουριακό.
Εν μέσω καύσωνα λοιπόν, η πρώτη των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης, αλλά εδώ και 61 χρόνια από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 1951 η ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα, παρά τα όποια προβλήματά της, τα ξεπερνάει πάντα, και αποτελεί μια όαση δροσιάς για την αθλητική οικογένεια όχι μόνο της Βαλύρας, αλλά και στην ευρύτερη  περιοχή της Ιθώμης.
Καλό θα είναι, φίλες/οι κλέψτε όλοι σας μια ώρα από το πολύτιμο χρόνο σας, παίκτες, φίλαθλοι, και διοικούντες, παλιοί και νέοι, και βρεθείτε στο κάλεσμά του, γιατί ο Αστέρας είναι ΙΔΕΑ και μας χρειάζεται όλους όσοι τον αγαπούν, για το παρών και το μέλλον του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου