Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο ΠΑΜΙΣΟΣ 3-0 ΣΕ ΕΞΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ…
Νίκη με 3-0, πέτυχε ο Πάμισος σε εξαναβολής αγώνα που έδωσε χθες το πρωί στη Μεσσήνη, επικράτησε σε ρυθμό ρελαντί επί του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, ενώ τα γκολ για τους πράσινους πέτυχαν οι Μπεγέτης στο 52ο λεπτό, Μωράκης στο 66ο και ο Ηλιόπουλος έκλεισε το δείκτη του σκορ στο 73ο λεπτό.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Δ’…
ΠΣΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΜΑΛΙΑΔΑ…
Ο Τριπολιτσιώτης διαιτητής Γιάννης Δελφάκης ορίσθηκε να διευθύνει το ντέρμπι του 6ου ομίλου της Τέταρτης εθνικής, ανάμεσα στη πρωτοπόρο Μαύρη Θύελλα, και τον Αστέρα Αμαλιάδας, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 3 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ-ΕΡΑΝΗ…
Ο διαιτητής Λύτρας του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας, θα σφυρίξει τη συνάντηση Τριταιϊκού-Εράνης που έχει προγραμματισθεί να γίνει στο αθλητικό κέντρο «Ανδρέας Κάνιστρας» της Ένωσης Αχαΐας.
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ…
Ο διαιτητής Χρήστος Βεργέτης του Συνδέσμου Αρκαδίας, θα διευθύνει τον αγώνα του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας με τον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.
ΛΑΠΠΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ…
Ο διαιτητής Χρήστος Κούλης του συνδέσμου Ηλείας θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Ατρομήτου Λάππα με το Μεσσηνιακό.
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ…
Ο Καλαματιανός διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας ορίσθηκε να σφυρίξει τη συνάντηση της Ξάνθης με τον Εργοτέλη, που διεξάγεται την προσεχή Κυριακή στις 7.30 το βράδυ στο γήπεδο των Πηγαδίων, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ…
Την προσεχή Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 8.45 το πρωί στο γήπεδο του Στρατοπέδου θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του 2ου Αθλητικού Λυκείου Καλαμάτας και του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Σάμης, για την πρώτη φάση του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου λυκείων.
Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ…
Η Καλαμάτα ’80, σε εξαναβολής αγώνα της Δεύτερης εθνικής βόλεϊ ανδρών που έδωσε χθες στη Νέα Ερυθραία, γνώρισε την ήττα από τον Πανερυθραϊκό με 3-1. Τα σετ:25-22, 21-25, 25-15 και 25-12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου