Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Aστέρας Ιθώμης...


Πρασίνισε το «μαρακανά» του Μεσσηνιακού κάμπου!!!

Ο φακός της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας βρέθηκε τις μεσημβρινές ώρες στο «μαρακανά» του κάμπου, και απαθανάτισε τους δυο συμπατριώτες
μας γεωπόνους, Ηλία Α. Μακρή νυν διοικητικό παράγοντα του Αστέρα
& Νίκο Καρύδη καθώς και τον έφορο Μάριο Κλειώτη επί το έργον!

Ένα όνειρο ζωής, που είχαν στα μέσα του περασμένου αιώνα, δυο εκ των ιδρυτών του Αστέρα Βαλύρας, οι αείμνηστοι παράγοντες Ανδρέας Τσώνης και Φώτης Σιάγκρης ή «μπούζος» αλλά και αρκετά διοικητικά στελέχη που τον υπηρέτησαν στην πολύχρονη ιστορία του από διάφορα πόστα, με τελευταίο τον πρόεδρο Κώστα Πανούση έγινε πραγματικότητα!
Το δημοτικό γήπεδο Βαλύρας, που είναι και ή έδρα των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης, στρώθηκε με φυσικό χλοοτάπητα. Ο φακός της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας βρέθηκε τις μεσημβρινές ώρες στο «μαρακανά» του κάμπου, και απαθανάτισε τους δυο συμπατριώτες μας γεωπόνους, Ηλία Α. Μακρή νυν διοικητικό παράγοντα του Αστέρα και Νίκο Καρύδη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή επί το έργον (!) οποίοι έχουν επιφορτισθεί με τις τελευταίες εργασίες τοποθέτησης του νέου φυσικού χλοοτάπητα (σ.σ. εφάμιλλο του Ολυμπιακού Σταδίου στο ΟΑΚΑ) που μεταφέρθηκε σε ρολό με "3" νταλίκες από την Αθήνα. Το νέο γήπεδο στολίδι θα δοθεί προς χρήση στον αθλητικό σύλλογο του Αστέρα και την αθλούμενη νεολαία της Ιθώμης, μετά τις εορτές των Χριστουγέννων, αφότου έχει προγραμματισθεί η τελετή των εγκαινίων και ο μεγάλος φιλικός αγώνας με τους βετεράνους άσους του θρυλικού Ολυμπιακού Πειραιώς. Από κει και πέρα, αφού μπήκε το νερό στο αυλάκι…με ομόφωνη απόφαση τής δημοτικής αρχής, απομένει να φτιαχτεί στη νότια πλευρά του γηπέδου μια λυόμενη κερκίδα, η οποία θα εξυπηρετεί 1000 περίπου καθήμενους φιλάθλους, τοποθέτηση μικρών πυλώνων για προβολείς και ηλεκτροφωτισμό, σύγχρονα αποδυτήρια καθώς και κυλικείο, ώστε το αθλητικό μας κέντρο, να αποτελέσει μια καλή εναλλακτική λύση για τον Αστέρα και τη νεολαία, όχι μόνο της Βαλύρας αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Ιθώμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου