Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου η "πρώτη" του Αστέρα Βαλύρας στο "μαρακανά του κάμπου"...


Την προσεχή Δευτέρα 23 Αυγούστου και, ώρα 6.30 το απόγευμα έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Βαλύρας η «πρώτη» του Αστέρα εν όψει του νέου πρωταθλήματος και, των υποχρεώσεων για την β’ φάση του κυπέλλου, καθώς η άλλοτε κραταιά ομάδα προχώρησε χωρίς αγώνα στο επόμενο γύρο.

Εγγύηση ο πρόεδρος Κων. Πανούσης με τους συνεργάτες του!
Από κει και πέρα, στο ραντεβού των "κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης θα δώσουν το παρών ολόκληρο το περσινό δυναμικό του συλλόγου, οι ένθερμοι φίλοι της ομάδας, καθώς και τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα που υπέγραψαν στον ιστορικό σύλλογο, με πρωτοβουλία του ακούραστου Πετραλωνίτη επιχειρηματία και νυν δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Ιθώμης Κώστα Πανούση και των συνεργατών του. Επίσης τον καθιερωμένο αγιασμό θα τελέσει ο φίλαθλος-ιερέας κ. Ιωάννης Φωτεινός, ο οποίος θα ευχηθεί καλή ποδοσφαιρική χρονιά, αγάπη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σεβασμός στις αποφάσεις των διαιτητών, μακριά από τραυματισμούς και, επίτευξη του στόχου, καθώς ο ιστορικός Αστέρας εδώ και μισό αιώνα που αγωνίζεται ανελλιπώς στα τοπικά πρωταθλήματα, είναι «καταδικασμένος» πάντα στην Β’ Μεσσηνίας να πρωταγωνιστεί, αφού είναι και το όνειρο των φανατικών οπαδών του που κατακλύζουν πάντοτε το «μαρακανά του κάμπου» της Βαλύρας.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!
«Λίφτινγκ» στο Δημοτικό γήπεδο ιθώμης...

Οργασμός παρατηρείται στο δημοτικό γήπεδο Βαλύρας, καθώς έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες με πρωτοβουλία των δημοτικών αρχόντων και του δημάρχου Ιθώμης Κώστα Γεωργακόπουλου (σ.σ. είχε διατελέσει παλιότερα και πρόεδρος του Αστέρα) για την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα, ενώ το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τις εορτές των Χριστουγέννων, εάν όλα πάνε κατ’ ευχήν, με τη βοήθεια της πολιτείας και της Παναγιάς της Βουλκανιώτισσας που αγναντεύει πάντα από ψηλά!

ΒΑΛΥΡΑΪΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
«Διπλός» την Παρασκευή ο Ηλίας Αρ. Μακρής!
Ο Γεωπόνος Ηλίας Μακρής συγκαταλέγεται ως ένας από τους αθόρυβους παράγοντες που υπηρετούν τον ιστορικό σύλλογο του Αστέρα και την Παρασκευή (7.30 απόγευμα) στις 20 Αυγούστου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στον ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στη πόλη Τυμπάκι του Ηρακλείου/Κρήτης με την εκλεκτή της καρδιάς του Πελαγία. Την αθλητική μας οικογένεια, θα εκπροσωπήσουν δεκάδες φίλοι του ζευγαριού μεταξύ των οποίων και ο βετεράνος άσος Στηβ Λινάρδος καθώς και ο αρχηγός των "κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης Γιάννης Κλειώτης με τη σύζυγό του Γιώτα Δημητροπούλου, οι οποίοι μόλις επέστρεψαν από το 10ήμερο γαμήλιο ταξίδι που πραγματοποίησαν στις πόλεις της κεντρικής Ευρώπης Πράγα, Βουδαπέστη και Βιέννη.
Υ.Γ. Ηλία και Πελαγία, από το αθλητικό τμήμα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας και τον υπογράφοντα θερμές ευχές ,βίον ανθόσπαρτον και, απογόνους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου