Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

"Θύελλα" η Μερόπη, 2-2 με τον Αστέρα στη Βαλύρα! «Νυστέρι» ο Πάτρικ Καίσαρης…

Τον πρώτο της φιλικό αγώνα,  έδωσε η νεοσύστατη Θύελλα Μερόπης/Οιχαλίας (ΦΩΤΟ www.sportstonoto.gr) , το απόγευμα της Τετάρτης 25/09 στο δημοτικό γήπεδο «χαλί» του Αστέρα Βαλύρας, με αντίπαλο τον ομώνυμη ομάδα, όπου ύστερα από καταπληκτική εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2!
H νεοφώτιστη Θύελλα Μερόπης/Οιχαλίας όπως παρατάχθηκε την Τετάρτη 25/09
το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο μαρακανά κάμπου Βαλύρας στο 2-2 με τον Αστέρα!!!
 Παράλληλα οι φιοξενούμενενοι με την αγωνιστικότητα των παικτών τους, ικανοποίησαν πλήρως  τους διοικούντες με επικεφαλής τον πρόεδρο Στάθη Νιφόρο τους συνεργάτες του στο Δ.Σ., τον προπονητή Γιώργο Φωτόπουλο και, τους ένθερμους οπαδούς της που παρακολούθησαν το ματς.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Αστέρας Βαλύρας "φιλικά" 4-2 τον Α.Ο. Βέργας!

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ... Φωτο-ρεπορτάζ Χρ. ΠΑΠ

Οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθώμης με τους έμπειρους πορτιέρο ένας για κάθε ημίχρονο Τάκη Λίβα-Ματθαίο ΦΩΤΟ και Δημήτρη Χριστόπουλο, από τα γκολπόστ και, σκόρερ τους Τζόνι Καρύδη χατ-τρικ και Γιάννη Κρέπη (1) νίκησαν «φιλικά» στο μαρακανά του κάμπου, τον Α.Ο. Βέργας με σκορ 4-2. 
Επίσης, ο Ελληνοκαναδός ομογενής επιχειρηματίας και παλιός βετεράνος άσος του Αστέρα, Δημήτρης «Blek) Λαμπρόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα φανερά ενθουσιασμένος απο την αγωνιστικότητα των κιτρινόμαυρων ποδοσφαιριστών υποσχέθηκε στους παράγοντες των «κίτρινων» Γιώργο Φωτεινό και Στηβ Ε. Λινάρδο, μια πλήρη αθλητική στολή στην ομάδα την οποία θα αποστείλει μέχρι την έναρξη του προσεχούς πρωταθλήματος με τον Μάνο Μανιάτη.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ταλέντα φεύγουν αλλά ο ιστορικός αστέρας Βαλύρας παραμένει...

Asteras Valiras 1951-2013:  
Ρεπορτάζ Χρ. ΠΑΠ:  
Στην φωτό από δεξιά διακρίνονται τρεις από τους κιτρινόμαυρους άσους του Αστέρα Βαλύρας της Ιθώμης Κώστας Γιαννόπουλος μετεγγράφηκε στον Α.Σ. Ανδρούσης, δίπλα του ο Παντελής Στρατής στον φιλόδοξο Εθνικό Μελιγαλά του Αντώνη Μαυρέα και, ο Σιαμαραίος Γιώργος Αριστομενόπουλος υπέγραψε χθες αργά το βράδυ 2/09/13 στην ΠΑΕ Ζάκυνθος ομάδα Β΄ Εθνικής.
Και για τους τρεις παικταράδες, που παραχώρησε η ιστορική ομάδα της Ιθώμης, δεν πήρε ούτε ένα ευρώπουλο (!)