Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Θύελλα ο Αστέρας Βαλύρας 2-1 το Χαροκοπιό! Νίκες για ΜΓΣ, Α.Ο.Κυπαρισσίας, Ομόνοια

Θύελλα ο Αστέρας Βαλύρας 2-1 το Χαροκοπιό! Νίκες γιαΜΓΣ,  Α.Ο.Κυπαρισσίας, Ομόνοια…
Ο "Μπέγκαμ" της Ιθώμης Κωστής Γιαννόπουλος ΦΩΤΟ, και οι συμπαίκτες του οδήγησαν τον ιστορικό Αστέρα Βαλύρας, παρουσία 1000 φιλάθλων στην πλειοψηφία τους οπαδοί των "κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης στο 2-1 επί της Θύελλας Χαροκοπιού σε αγώνα μπαράζ της Β΄ Μεσσηνίας και σκόρερ τους Ντάιμον Μανιάτη στο 58ο λεπτό και Δημήτρη Ζάγουρα στο 66΄. Επίσης, ο γκολκίπερ του Αστέρα Δημήτρης Χριστόπουλος απέκρουσ πέναλτι του Καραβίδα στο 14ο λεπτό του α΄ημιχρόνου και κράτησε ανέπαφη την εστία του!!!.








Γράφτηκε από το www..gr
Τρεις "3" αναμετρήσεις, Α.Ο.Κυπαρισσίας-Ολυμπιακός Καλαμάτας 2-1, σκόρερ οι Ράτσεφ 33΄το 0-1, 76΄Γαργαρώνης 1-1, 89΄Μαρασίν 2-1, Ομόνοια Πεταλίδι 6-2, και Α.Ο. ΦΑΡΑΙ-ΜΓΣ 0-1, περιλάμβανε το Σαββατιάτικο πρόγραμμα της Α΄ Μεσσηνίας.
Επίσης, την ίδια ώρα στο Κορδία, σε αγώνα μπαράζ για τη παραμονή στη Β΄ κατηγορία, ο Αστέρας Βαλύρας, μπροστά σε 1000 και πλέον φιλάθλους, στην πλειοψηφία τους οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης, επικράτησε επί της μαχητικής Θύελλας Χαροκοπιού με σκορ 2-1!
«Εκτελεστές» για τον λαοφιλή μας Αστέρα, ο αρχηγός μας Ντάϊμον Μανιάτης στο 58ο λεπτό με απευθείας κτύπημα φάουλ το 1-0 και, Δημήτρης Ζάγουρας στο 66ο αφού πέρασε τους πάντες και τα το 2-0.