Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 0-0

Μοιραίος ο Κωστής Γιαννό στο +90!
Ο Αστέρας Βαλύρας, παρέμεινε αήττητος για 5η συνεχόμενη αγωνιστική και στην αναμέτρηση του Σαββάτου, απέσπασε ισοπαλία 0-0 κόντρα στον ΠΑΟ Καλό Νερού που φλεγόταν για βαθμούς, καθώς η τριφυλιακή ομάδα δίνει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία. Από κει και πέρα, οι κιτρινόμαυροι της Ιθώμης δεν χαρίσθηκαν… στους γηπεδούχους, κτύπησαν το ματς στα ίσα, και θα μπορούσαν να επιστρέψουν στη Βαλύρα και με το «τρίποντο», αλλά είχαν ως μοιραίο παίκτης τους τον Κωστή Γιαννόπουλο. Ο μόνιμος σκόρερ των κίτρινων, την εκπνοή της συνάντησης, απέφυγε θαυμάσια τον προσωπικό του αντίπαλο, και αφού εξουδετέρωσε και τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, στην προσπάθειά του να στείλει την «στρογγυλή θεά» στα δίχτυα, το πλασέ που εξαπέλυσε, η μπάλα έφυγε σύριζα άουτ, και χάθηκε η ποιο κλασική ευκαιρία του αγώνα.Παράλληλα, οι παίκτες του Αστέρα θεωρούν παρελθόν τον αγώνα με τον ΠΑΟ Καλό Νερού, και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση, κόντρα στους επίδοξους πρωταθλητές του Αστέρα Αρφαρών στα «μαρακανά του κάμπου, όπου αναμένεται να κατακλυσθεί όχι μόνο από τους φανατικούς φίλους των δυο ομάδων, αλλά και από εκατοντάδες φιλάθλους, από την ευρύτερη περιοχή και τα γειτονικά χωριά…
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α’ Μεσσηνίας
Απόλλωνας Καλαμάτας-Α.Ε. Αβίας 2-1
Α.Ο. Ασπροχώματος-Μιλτιάδης Πύργου 0-2
Β’ Μεσσηνίας
ΠΑΟ Καλό Νερού-Αστέρας Βαλύρας 0-0
Παπαφλέσσας Άμφειας-Ηρακλής/Κυπαρισσίας 4-3
Ατρόμητος Πλατύ-Α.Σ. Μάνεσι 2-1
ΠΑΟ Καλαμάτας-Νίκη Πλάτης 3-1
ΧΡ.ΠΑΠ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Οι "κιτρινόμαυροι" εξορμούν στην Ελαία

ΠΑΟ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ

Σάββατο (3.3ομ.μ.) στο γήπεδο της Ελαίας!
Το "4x3" συνεχόμενο τρίποντο, θα επιδιώξουν οι "κιτρινόμαυροι" του Αστέρα Βαλύρας, ώστε να σκαρφαλώσουν στην 4άδα του βαθμολογικού πίνακα, στην αναμέτρηση με το συγκρότημα του ΠΑΟ Καλό Νερού, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 στις 3.30 το απόγευμα στο γραφικό γήπεδο της Ελαίας. Από κει και πέρα, αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου Ομίλου της Β' Μεσσηνίας έχει ως εξής:
Β' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: 1ος Όμιλος (19η αγωνιστική)
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ-ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΗΠ. ΑΜΦΕΙΑΣ Σάββατο 26/02/11 15:30
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-Α.Σ. ΜΑΝΕΣΙ ΓΗΠ. ΠΛΑΤΥ Σάββατο 26/02/11 15:30
ΠΑΟ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ ΓΗΠ. ΕΛΑΙΑΣ Σάββατο 26/02/11 15:30
ΠΑΟ ΚΑΛ/ΤΑΣ - ΝΙΚΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΗΠ. "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ" Σάββατο 26/02/11 15:30
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ-Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ΓΗΠ. ΑΡΦΑΡΩΝ Κυριακή 27/02/11 15:30
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ-ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ ΓΗΠ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ Κυριακή 27/02/11 15:30
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΑΡΙΟΣ ΓΗΠ. ΔΩΡΙΟΥ Κυριακή 27/02/11 15:30

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ-ΑΡΙΣ 3-1

Τον έπαιξε «σαν τη γάτα με το ποντίκι» με σκόρερ
τους Γιαννό…Γιάνναρη και Καρύδη!
ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ
Ο Αστέρας συνέχισε το σερί των επιτυχιών του, και στην κυριακάτικη πρωινή συνάντησε επικράτησε και επί του Πάμισου Άριος στο «μαρακανά του κάμπου» Βαλύρας με 3-1. Ήταν το 3ο συνεχόμενο τρίποντο για τους κιτρινόμαυρους της Ιθώμης, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, αλλά τρεις φορές οι επιθετικοί του Αστέρα σημάδεψαν τα δοκάρια, έχασαν πέναλτι με το Γιώργο Γεωργακό…(σ.σ. έστειλε τη μπάλα σύριζα άουτ, το οποίο κέρδισε ο Γιαννόπουλος) και έχασαν σωρεία ευκαιριών από αφλογιστία…Από κει και πέρα, σκόρερ χρίσθηκαν οι Κωστής Γιαννόπουλος, Γιάνναρης και Γιάννης Καρύδης, ενώ όλα τα γκολ πανηγυρίστηκαν έξαλλα απο τοςυ συμπαίκτες τους, αλλά και από τους ένθερμους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο πλευρό στην επίσημη "αγαπημένη" της Ιθώμης!
Αλέζαγας

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ο Αστέρας Βαλύρας την Κυριακή στο ''Μαρακανά''...


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-B! MEΣΣΗΝΙΑΣ

Αστέρας Βαλύρας - Πάμισος Άριος

Διαιτητής:Κότσαρης

Κυριακή στις 11:00 π.μ, στο γήπεδο Βαλύρας.
Να είμαστε όλοι εκεί κοντά στην ομάδα μας
για την τρίτη σερί νίκη!!!

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΔΩΡΙΕΑΣ ΔΩΡΙΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1-2

«Εκτελεστές» οι
Ραπτέας και Γιαννόπουλος!

O Aστέρας Βαλύρας, ήταν ο μεγάλος νικητής στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Μεσσηνίας, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου, καθάρισε και στην «καυτή» έδρα του Δωριέα, την ομώνυμη ομάδα με 1-2. «Οι κιτρινόμαυροι» της Ιθώμης στο ίδιο γήπεδο την περασμένη εβδομάδα είχαν τσιμπήσει και το τρίποντο επί του Α.Ο. Διαβολιτσίου, και ατενίζουν με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος στη Β’ Μεσσηνίας. Όσον αφορά την διακύμανση του σκορ, στο 26ο Ραπτέας με σουτ έγραψε το 0-1, επτά λεπτά αργότερα οι Δωριείς πέτυχαν το 1-1 με τον Γκότση, και στο 69ο λεπτά ο νεαρός αμυντικός του Αστέρα Ηλίας Μπουρίκας, σε μια από τις γνωστές του επελάσεις αντίπαλη περιοχή, έπιασε ένα δυνατό σουτ, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων δεν κατάφερε να συγκρατήσει την «στρογγυλή θεά», και ο μόνιμος σκόρε των κίτρινων Κωστής Γιαννόπουλος που καιροφυλακτούσε, την έστειλε στα δίχτυα, μέσα σε θερμούς εναγκαλισμούς των συμπαικτών του αλλά και των ένθερμων φίλων του Αστέρα που είχαν εκδράμει στην γραφική κωμόπολη του Δωρίου.

«Πονάει» ο Κλειώτης!
Μια «μάχη» ποδοσφαιρική έχει και απώλειες… Και στην περίπτωση της αναμέτρησης ανάμεσα στον Δωριέα και τον Αστέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν έναν τραυματία. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός τους Γιάννης Κλειώτης επέστρεψε λαβωμένος καθώς υποφέρει από θλάση έσω πλαγίου. Την Δευτέρα το πρωί θα επισκεφθεί στη Καλαμάτα τον διακεκριμένο χειρουργό-ορθοπεδικό Θανάση Ζαραβέλα για να του συστήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον προσωπικό του φυσίατρο Πέτρο Μαυροειδή..

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ…
*Ο Ολυμπιακός
Καλαμάτας κόλλησε στο 1-1 με την Α.Ε. Αβίας και έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς στην διεκδίκηση της ανόδου.

*Στο Αρφαρά οι επίδοξοι πρωταθλητές του Αστέρα έπαιξαν υπεροπτικά και έμειναν στο άχρωμο 0-0 με το μαχητικό συγκρότημα του Ατρομήτου Πλατέος.

*Στο ΚΤΕΛ ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας επικράτησε με 4-1 επί του Α.Σ. Μάνεσι (σ.σ. που δεν μας έχει συνηθίσει φέτος σε τέτοιες βαριές ήττες), ενώ ο τεχνικός του Αλεξ Λυκό… σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, μας επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι η ομάδα του έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία, του ρέφερι Πλεμμενόπουλου, καθώς μετά το 1-1 του α’ ημιχρόνου εφεύρε δυο (2) πέναλτι για να υποχρεωθεί το Μάνεσι σε ήττα…

Στην Ανδρούσα ο άλλοτε κραταιός Πανευαϊκός υπέστη έμφραγμα στο +90 και ισοφαρίστηκε σε 1-1 από τον Διαγόρα Κοπανακίου…
ΧΡ.ΠΑΠ.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΊΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 0-1

«Εκτελεστής» ο
Κωστής Γιαννόπουλος
με πέναλτι στο 69ο λεπτό!

Ο Αστέρας Βαλύρας επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, και στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο το σκληροτράχηλο συγκρότημα του Α.Ο. Διαβολιτσίου, επικράτησε εκτός έδρας με 0-1. Η αναμέτρηση διεξήχθη, στην ουδέτερη έδρα του γηπέδου Δωριέα, την οποία χρησιμοποιεί την φετινή περίοδο για έδρα της το σωματείο της Ανδανίας. Όσον αφορά το μοναδικό γκολ της συνάντησης, επετεύχθη στο 69ο λεπτό του παιχνιδιού από τον Κωστή Γιαννόπουλο με εύστοχο κτύπημα πέναλτι, ο οποίο «κέρδισε» ο βαλυραίος «Σκόκο» Γιώργος Γεωργακόπουλος. Από κει και πέρα, θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι οι «κιτρινόμαυροι» του Αστέρα παρότι μετέβησαν στον αγώνα με αρκετές ελλείψεις λόγω προβλημάτων τραυματισμού, πραγματοποίησαν συγκλονιστική εμφάνιση, και πήραν δίκαια τη νίκη και το τρίποντο.
Να διατηρήσουν το αήττητο μέχρι το τέλος της σεζόν!
Σε δηλώσεις τους στην ηλεκτρονική μας εφημερίδας, οι αθλητές και οι άνθρωποι του Αστέρα τόνισαν μεταξύ άλλων, ότι με την ολοκλήρωση και των αγροτικών εργασιών, λόγω της συγκομιδής του ελαιοκάρπου, θα είναι ποιο συνεπής στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και στις προπονήσεις, ενώ ευελπιστούν σε διαφορετικό ξεκίνημα στο β’ γύρο, διατηρώντας το αήττητο σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μουρμούρες για τα αποδυτήρια…
Επίσης, οι παίκτες του Αστέρα, μάς εξέφρασαν πολλά παράπονα, και για την φιλοξενία των Διαβολιτσαίων, οι οποίοι είχαν κλείσει τα αποδυτήρια, και δεν τα άνοιξαν... για να αναγκασθούν οι κιτρινόμαυροι, να ξεντυθούν στα χωράφια, δυσφημίζοντας με την εν γένει συμπεριφορά τους το άθλημα, αλλά και τον ιστορικό σύλλογο της Ανδανίας.
«Φιλικά» την Τρίτη (3.3ο) με τον Εθνικό Μελιγαλά στο «μαρακανά του κάμπου»
Ο Αστέρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, εν όψει του προσεχούς αγώνα με τον Δωριέα, έχουν προγραμματίσει φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Μελιγαλά (σ.σ. στην τεχνική ηγεσία του οποίου βρίσκεται ο έμπειρος νησιώτης τεχνικός Σπύρος Τσίκινης, ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του πριν 15 χρόνια είχε δουλέψει στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα) την προσεχή Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011 στις 3.30 το απόγευμα στο «χαλί» του μαρακανά του κάμπου Βαλύρας.